Închide meniul
EXCLUSIV

Ionuţ Radu revine în lotul României, pentru dubla cu Israel şi Elveţia! Finala România – Elveţia e pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Dan Roșu Publicat: 9 noiembrie 2023, 14:54 / Actualizat: 9 noiembrie 2023, 19:12

Reclamă
Ionuţ Radu revine în lotul României, pentru dubla cu Israel şi Elveţia! Finala România – Elveţia e pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Ionuţ Radu revine în lotul României, pentru dubla cu Israel şi Elveţia

Ionuţ Radu, în tricoul lui Bournemouth - Profimedia Images

Ionuţ Radu revine în lotul României. Edi Iordănescu îl va convoca pentru dubla cu Israel şi Elveţia, din Grupa I a preliminariiilor pentru EURO 2024. România – Elveţia, „finala” pentru EURO, e live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, pe 21 noiembrie, de la 21:45.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Evoluţiile lui Ionuţ Radu de la Bournemouth l-au convins pe selecţionerul Iordănescu, care are însă o decizie grea de luat, fiind nevoit să renunţe la unul dintre portarii pe care i-a avut la dispoziţie la ultimele campanii.

Ionuţ Radu revine în lotul României, pentru dubla cu Israel şi Elveţia

Horaţiu Moldovan e sigur de postul de titular, iar, conform surselor Antena Sport, Iordănescu va alege în perioada următoare între Ştefan Târnovanu şi Florin Niţă, pentru a stabili care vor fi cei trei portari pentru partidele cu Israel şi Elveţia.

Ionuţ Radu a debutat la naţională în 2022 şi are 4 selecţii în palmares. El a fost integralist în primele două partide din preliminariile EURO 2024, 2-0 cu Andorra şi 2-1 cu Belarus.

Ionuţ Radu a fost împrumutat de Inter la Bournemouth, în această vară, iar portarul de 27 de ani cotat la 3.5 milioane de euro. Chiar dacă a încasat şapte goluri în cele două partide disputate în Premier League, nu a fost considerat vinovat. Mai ales că vorbim şi de un eşec usturător cu Manchester City (1-6).

Reclamă

Florin Tănase e arma lui Edi Iordănescu din atacul României pentru finalele cu Israel şi Elveţia

Ionuţ Radu nu este singurul jucător care revine spectaculos sub comanda lui Edi Iordănescu. Florin Tănase va face şi el parte din lotul României pentru dubla cu Israel şi Elveţia.

Din sursele Antena Sport, Tănase îi va lua locul în lotul lui Edi Iordănescu lui Daniel Bîrligea. Astfel, atacul României pentru dubla cu Israel şi Elveţia, va fi format, cel mai probabil, din Denis Alibec, Denis Drăguş, George Puşcaş şi Florin Tănase.

Florin Tănase revine la echipa naţională după trei campanii ratate. Jucătorul cotat la 3.5 milioane de euro a adunat 25 de minute, în partidele cu Andorra şi Belarus, din luna martie. În cele 17 selecţii, el a marcat două goluri.

Reclamă 4 / 0/3

Prima reprezentativă va întâlni Israel, în deplasare, la 18 noiembrie, şi Elveţia, acasă, la 21 noiembrie, exclusiv pe Antena 1 şi AntenaPLAY, în ultimele două etape ale grupei I de calificare la Campionatul European. Înaintea acestor confruntări, România este lider în clasament, cu 16 puncte (patru victorii, patru remize).

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dat Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:39 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man, dar golul nu a fost validat 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi Vezi toate știrile
Citește și