Închide meniul

„Își permite să ne țină pe jar!” Mihai Stoichiță, ultimele detalii despre viitorul lui Edi Iordănescu

Alex Ioniță Publicat: 13 iunie 2024, 21:27

Reclamă
„Își permite să ne țină pe jar! Mihai Stoichiță, ultimele detalii despre viitorul lui Edi Iordănescu

Mihai Stoichiță, ultimele detalii despre viitorul lui Edi Iordănescu

Mihai Stoichiţă şi Edi Iordănescu/ Hepta

Mihai Stoichiță a venit cu ultimele detalii despre viitorul lui Edi Iordănescu. Directorul tehnic al Federației Române de Fotbal a vorbit despre selecționerul echipei naționale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul de față, Iordănescu Jr. îi pregătește pe tricolori pentru debutul la EURO. Primul meci al României se va juca la Munchen, pe 17 iunie, de la ora 16:00. Atunci, naționala noastră se va duela cu Ucraina, iar partida va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Mihai Stoichiță, ultimele detalii despre viitorul lui Edi Iordănescu

Oficialul Federației Române de Fotbal a transmis că încă se poartă negocieri între selecționer și oamenii de la conducerea fotbaului românesc.

Totuși, Mihai Stoichiță a ținut să menționeze faptul că negocierile dintre cele două părți nu sunt „dure”.

Nu este o chestiune primordială. El e legat afectiv de jucători. Se completează foarte bine și cu staff-ul. Nu sunt negocieri dure. Sunt anumite puncte care se pot pune la punct. Când vii și propui un contract pe patru ani de zile, nu pot fi multe lucruri. După Liga Națiunilor a fost susținut de FRF.

Reclamă
Reclamă 4

Ni s-a părut că poate fi o soluție foarte bună pentru viitor. Edi a crescut cu grupul și e la un nivel superior. Își permită să ne țină pe jar. Orice s-ar întâmpla, nu a fost o relație tensionată între selecționer și FRF. Nu am la momentul actual nicio variantă. Dacă Edi va refuza, trebuie să ne ocupăm și de partea asta.”, a declarat Mihai Stoichiță, potrivit digisport.ro.

Edi Iordănescu, mesaj pentru fani cu patru zile înainte de debutul României la EURO 2024

Edi Iordănescu le-a amintit suporterilor de parcursul incredibil al naţionalei, din preliminarii, atunci când „tricolorii” reuşeau să se califice la EURO 2024 câştigând grupa, fără înfrângere.

De asemenea, selecţionerul şi-a prezentat scuzele faţă de suporteri pentru faptul că naţionala a lipsit de la ultimele turnee finale, mărturisind că pe „tricolori” îi aşteaptă acum o adevărată sărbătoare a fotbalului.

Reclamă

”Avem nevoie de voi, suporteri români, în număr cât mai mare şi cât mai energici. Au fost multe momente triste pentru echipa naţională în ultimii 8 ani. Eu sunt pregătit să îmi prezint regretele în faţa voastră pentru toţi aceşti ani dacă e nevoie. Dar să nu uităm că echipa de acum, aceşti băieţi, această generaţie specială a pus şi pune în luptă tot ce are mai bun. În frunte cu inima ei. Şi să nu uitam că suntem la EURO de pe primul loc în calificări şi neînvinşi. Aşadar, aceşti băieţi merită cu adevărat suport şi încredere.

Avem în faţă o sărbătoare a fotbalului pentru care suntem pregătiţi să dăm totul şi să luăm înapoi cât mai mult !! Pentru noi şi pentru voi !! Dar vă şi rog ceva! Să nu uităm că echipa are nevoie de voi mai mult ca oricând tocmai atunci când lucrurile nu merg. Când pare că suntem la capătul puterilor, avem nevoie de voi să interveniţi ştiind că un simplu strigăt pentru România ne dă o putere imensă. Ca să continuăm lupta şi să o întoarcem în favoarea noastră. Avem mereu nevoie de voi, la greu mai mult decât oricând. Naţionala + Suporterii Români = o singură inimă”, a transmis Edi Iordănescu, pe paginile sale oficiale de socializare.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:17

Germania – Ungaria LIVE TEXT (19:00). Nemţii promit din nou spectacol la EURO 2024. Echipele de start

18:17

Nicolae Stanciu şi-a scos pălăria în faţa unui „tricolor” la EURO 2024: „E uimitor! Va deveni unul dintre cei mai buni din lume”

18:12

„Îmi doream să ajung la un club cu istorie!” Raul Opruț, prima reacție după ce a semnat cu Dinamo!

17:57

Croația – Albania 2-2! Meci nebun la EURO 2024! Albanezii au dat lovitura în prelungiri! Cum arată clasamentul în grupa B

17:55

LIVE VIDEOIoana-Andreea Cârcu concurează ACUM în finala la platforma de 10 metri a Campionatelor Europene de nataţie, LIVE în AntenaPLAY

17:45

Se cere revenirea lui Mick Schumacher în Formula 1: „E mai bun decât jumătate de grilă”. Marele dezavantaj al pilotului german

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 FotoO nouă lovitură dură primită de Cristi Tănase! Ce s-a întâmplat la procesul în care cere să-şi poată vedea fiica şi să divorţeze
Citește și