Închide meniul

Islanda – România 2-1 | Mario Camora, criticat dur de un coleg de la naţională chiar la debut. "Au fost greşelile lui la ambele goluri"

Antena Sport Publicat: 9 octombrie 2020, 5:52

Reclamă
Islanda – România 2-1 | Mario Camora, criticat dur de un coleg de la naţională chiar la debut. "Au fost greşelile lui la ambele goluri"

ProfimediaImages

Mario Camora a debutat pentru România

"A fost greșeala lui Camora, asta e părerea mea. La golul 1 nu a întâmpinat adversarul, la al doilea l-a scos din ofsaid. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

E normal într-un fel, pentru că e primul meci al lui la echipa națională, a fost și un pic de presiune pe umerii lui", a spus Moţi, la gsp.ro.

Islanda – România 2-1 | Marius Şumudică l-a criticat pe Mario Camora

Marius Şumudică a sesizat faptul că Mario Camora nu s-a integrat încă la echipa naţională. El este primul străin naturalizat din naţionala de fotbal a României. 

"Nu ai cum să faci așa ceva niciodată. Și nu cred că trebuie să facă Rădoi asta, cu jucători de 30 de ani și mă gândesc la Camora.

Greșeală impardonabilă. Trebuie să îți ții linia, nu există să te prindă cu fundașii laterali pe aceeași linie la 2 metri în spatele fundașilor centrali”, a tunat Marius Șumudică.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:27 Braga – Porto e meciul ultimei etape din Liga Portugal, LIVE în AntenaPLAY! Luptă stânsă pentru grupele Europa League. Programul 17:16 Bellator Champions Series Paris e LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 17:11 LIVE VIDEOCalificările din Etapa de Formula 2 de la Imola sunt ACUM în AntenaPLAY. Programul complet 16:50 VIDEOSantiago Ramos, pole position în Cursa de Formula 3 de la Imola (duminică, 09:30, AntenaPLAY). Sprintul e sâmbătă, de la 11:05 16:32 Edi Iordănescu a anunțat lotul preliminar de stranieri pentru amicalele din iunie! România – Liechtenstein va fi LIVE pe Antena 1 16:28 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 17 mai 15:42 „Ziua în care s-a făcut dreptate!” CSA Steaua a pus tunurile pe FCSB după răspunsul primit de la Curtea de Apel 15:30 VIDEOPrima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola a fost în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 15:27 Gică Hagi, reacţie categorică despre interesul lui CFR Cluj pentru Adrian Mazilu: „Eu aşa cred” 15:22 Robin Van Persie a devenit antrenor principal! A semnat cu Heerenveen, din prima ligă a Olandei Vezi toate știrile
Citește și