Închide meniul
Video

Islanda – România | „Câte manele sunt între ultimele 30 de melodii ascultate pe telefon?” Dennis Man a dat un răspuns fabulos! Nebunia pusă la cale dacă ajunge cu naţionala la Mondialul din Qatar

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 august 2021, 21:27

Dennis Man a făcut show total

Captură FRF.ro

Dennis Man e gata de o nebunie, dacă duce România la mondialul din 2022 din Qatar. „Dacă merg la mondial, mă urc pe un cal!„, e nebunia pusă la cale de Dennis Man. Dennis Man a oferit un răspuns fabulos când a fost întrebat de genul de muzică pe care îl ascultă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man a spus câte manele a ascultat în ultima perioadă

Câte manele sunt între ultimele 30 de melodii ascultate pe telefon?„, a fost întrebarea la care a răspuns fără ezitare. „Vreo 20„, a spus, amuzat, Dennis Man. Dennis Man a fost întrebat şi care e fundaşul din Liga care l-a faultat cel mai mult.

Burcă„, a răspuns Man pentru frf.ro. Dennis Man şi-ar dori şi el să fugă la fel de repede ca Mihăilă. Fotbalistii lui Rădoi au rupt plasele la antrenament înainte să se bată cu islandezii. ianis Hagi, Sorescu şi Markovic au dat goluri din toate poziţiile.

Lotul României pentru meciurile cu Islanda, Liechtenstein și Macedonia de Nord din preliminariile CM 2022

Naţionala României va juca în septembrie cu Islanda, Liechtenstein și Macedonia de Nord. Cu 3 puncte după primele 3 meciuri, tricolorii sunt nevoiţi să obţină maximum de puncte pentru a spera la CM 2022.

FUNDAȘI: Mario Camora (CFR Cluj, 4/0), Vlad Chiricheș (Sassuolo/Italia, 64/0), Virgil Ghiță (Farul Constanța, 0/0), Cristian Manea (CFR Cluj, 10/1), Ionuț Nedelcearu (Crotone/Italia, 15/2), Andrei Rațiu (Huesca/Spania, 0/0), Adrian Rus (Fehervar/Ungaria, 6/0), Alin Toșca (Gaziantep F.K./Turcia, 25/0);

Reclamă

ATACANȚI: Denis Alibec (CFR Cluj, 19/2), Denis Drăguș (Standard Liege/Belgia, 2/0), Jovan Markovic (Universitatea Craiova, 0/0)

PROGRAMUL ROMÂNIEI ÎN SEPTEMBRIE

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român Vezi toate știrile
Citește și