Închide meniul

Israel – România 2-2 | „Vă fac o mărturisire din interior!”. Edi Iordănescu, avertisment pentru fanii naţionalei: „Riscăm să mai ratăm o calificare”. Ce a spus despre clauza care îi pune în pericol postul

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 martie 2022, 0:08

Israel – România 2-2 | „Vă fac o mărturisire din interior!. Edi Iordănescu, avertisment pentru fanii naţionalei: „Riscăm să mai ratăm o calificare. Ce a spus despre clauza care îi pune în pericol postul

Antena 1 transmite meciurile naționalei României în următorii 6 ani

Profimediaimages

Edi Iordănescu a avut o reacţie vehementă după meciul amical Israel – România, scor 2-2. Selecţionerul a ratat prima victorie pe banca naţionalei chiar dacă tricolorii au condus cu 2-0 până în minutul 57. Dabbour i-a stricat bucuria cu o „dublă”. La golul din minutul 85, decarul gazdelor a ridiculizat defensiva României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iordănescu Jr a pus rezultatul pe seama problemelor uriaşe de efectiv cu care s-a confruntat în ultimele zile. Numai trei titulari din partida cu Grecia au jucat încă din primul minut şi la Netanya.

Edi Iordănescu cere susţinerea fanilor după Israel – România 2-2

Antrenorul naţionalei României a făcut dezvăluiri din interior şi anunţă că, fără sprijin total din partea suporterilor, există riscul să mai ratăm o calificare. Tricolorii nu s-au mai calificat la Campionatul Mondial din 1998 şi din 2016 la Campionatul European.

Am văzut că a fost un val destul de negativ în jurul echipei şi vă fac o mărturisire din interior, chiar dacă nu îmi place să fac asta. O spun, o folosiţi cum credeţi, dacă credeţi, dar eu o fac şi îmi asum ce spun. Acest grup are nevoie de la voi de suport! Are nevoie ca lumea să facă un front comun, să fim mai pozitivi, să încercăm să-i ajutăm dacă vrem să mergem la un turneu final. Dacă nu, există posibilitatea să mai ratăm o calificare şi să o luăm de la capăt la fel.

Nu vreau să mă compătimească nimeni, ştiu unde am venit şi să îmi asum totul. Dar să vorbim despre selecţioner, indiferent cine ar fi fost el dacă nu aş fi fost eu aici, după 4 zile când am schimbat faţa echipei, când jumătate din jucători erau bolnavi prin camere… în 4 zile putem să creem ocazii de joc şi automatisme, impulsuri?! Sigur, s-au făcut anumite lucruri, am moştenit lucruri bune. Îi mulţumesc lui Mirel, îi mulţumesc lui Cosmin, dar dacă nu ne-am calificat înseamnă că avem în continuare de muncă„, a declarat Edi Iordănescu la conferinţa de presă.

Reclamă

Pentru Edi Iordănescu urmează marele test din luna iunie, din Nations League. Între 4 şi 14 iunie, reprezentativa României va juca tur-retur cu Muntenegru şi îşi va mai încerca forţele cu Bosnia şi Finlanda.

Va fi o provocare din nou, să gestionăm calendarul. Patru jocuri pentru noi, dar patru vor fi şi pentru adversari. Îmi doresc ca băieţii noştri să meargă la cluburi, să fie sănătoşi, să joace. Avem nevoie de băieţi cu jocuri în picioare. Atunci când eşti bine pregătit, eşti puternic! Avem nevoie să aducem competitivitate în iunie, să fim cât mai bine, ca să exploatăm la maxim aceste detalii„, a mai spus selecţionerul României.

Edi Iordănescu: „Nu o să mă vedeţi că dau înapoi!”

Edi Iordănescu a vorbit şi despre clauza pe care o are în contract. Dacă nu va termina pe una dintre primele două poziţii în grupa din Nations League, poate fi dat afară de Răzvan Burleanu.

Reclamă 4 / 0/3

Nu, sub nicio formă nu mă tem pentru că e meseria mea (n.r. dacă se teme că ar putea pleca). Face parte din ea. Am un grup în care cred şi ştiu că poate să răspundă bine. Am încredere în potenţialul echipei naţionale şi eu sunt pregătit oricând pentru orice. Ştiu unde am venit, mi-am asumat şi nu o să mă vedeţi că dau înapoi niciodată!„, a precizat Edi Iordănescu.

Meciurile României se văd la Antena 1

Antena 1 este noua destinaţie pentru meciurile României din următorii 6 ani! Spectacolul va începe în luna iunie, atunci când tricolorii debutează în Nations League.

Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028. Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României.

4 iunie 2022: Muntenegru – România (21:45)
7 iunie 2022: Bosnia și Herțegovina – România (21:45)
11 iunie 2022: România – Finlanda (21:45)
14 iunie 2022: România – Muntenegru (21:45)
23 septembrie 2022: Finlanda – România(21:45)
26 septembrie 2022: România – Bosnia și Herțegovina (21:45)

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și