Închide meniul

Iulian Cristea s-a rupt şi e OUT din lotul României pentru meciul cu Anglia. Tănase a părăsit şi el cantonamentul

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 iunie 2021, 11:15

Iulian Cristea s-a rupt şi e OUT din lotul României pentru meciul cu Anglia. Tănase a părăsit şi el cantonamentul

frf.ro

Iulian Cristea s-a rupt şi e OUT din lotul României

„În urma unui traumatism la piciorul stâng resimțit înainte de România-Georgia, partidă la care a și rămas în afara lotului de 23 de jucători, Iulian Cristea a devenit indisponibil pentru partida cu Anglia și a părăsit cantonamentul tricolorilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iulian Cristea s-a rupt şi e OUT din lotul României

Acesta fusese convocat de urgență în urma unei alte accidentări, a fundașului Andrei Burcă. Tot azi a părăsit lotul și Florin Tănase, eliminat cu Georgia și, astfel, indisponibil cel puțin pentru meciul cu Anglia”, se arată pe frf.ro.

Accidentarea vine într-un moment cum nu e poate mai prost pentru fundaşul de la FCSB. Gigi Becali a anunţat, miercuri, că are o ofertă de un milion de euro pentru fundaşul roş-albaştrilor.

Citește și:

Iulian Cristea e cotat la 1.5 milioane de euro

„S-ar putea să iau un milion pe Cristea. S-a interesat cineva, am cerut un milion. Poate-l dau și cu 800.000 de euro, mă mai gândesc”, a declarat Gigi Becali, într-o conferinţă de presă.

4 goluri a marcat Cristea în cele 36 de meciuri disputate în acest sezon. Cota fundaşului de 26 de ani este de 1.4 milioane de euro, conform nemţilor de la transfermarkt.de.

Reclamă

Moment incredibil pentru Iulian Cristea

Iulian Cristea a fost unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB în partida cu Academica Clinceni, care s-a jucat la Călăraşi. Deşi a jucat fără greşeală şi chiar a scos o minge de pe linia porţii, Iulian Cristea a rezistat doar o repriză în teren. Toni Petrea a decis să îl schimbe pe Iulian Cristea la pauză cu Miron. Decizia antrenorului nu i-a picat bine fundaşului central al celor de la FCSB.

Iulian Cristea a văzut a doua repriză din tribune, acolo unde nu şi-a mai putut stăpâni lacrimile. Risto Radunovic a venit imediat să îl consoleze. La finalul partidei, Toni Petrea a explicat de ce l-a schimbat pe Iulian Cristea la pauză cu Miron.

„A fost o schimbare post pe post, ținând cont că Iulian a jucat multe meciuri. A fost oportună schimbarea sa. Miron a fost foarte bun astăzi, a intrat destul de bine și a dus. Ne speriasem un pic în momentul accidentării lui, dar a urmat un tratament destul de bun și și-a revenit rapid”, a fost explicaţia dată de Toni Petrea, după Academica Clinceni – FCSB 0-2.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și