Închide meniul

„Jenant!” Răzvan Burleanu, criticat după plecarea lui Edi Iordănescu de la naţională: „O anomalie!”

Viviana Moraru Publicat: 22 iulie 2024, 17:53

Reclamă
„Jenant! Răzvan Burleanu, criticat după plecarea lui Edi Iordănescu de la naţională: „O anomalie!

Răzvan Burleanu, criticat după plecarea lui Edi Iordănescu de la naţională

Răzvan Burleanu şi Edi Iordănescu/ Hepta

Răzvan Burleanu a fost criticat, după plecarea lui Edi Iordănescu de la echipa naţională. Florin Prunea consideră că oficialii FRF ar fi trebuit să facă eforturi şi să-i ofere un salariu mai mare lui Iordănescu Jr, pentru a evita plecarea acestuia de pe banca „tricolorilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FRF a anunţat oficial plecarea lui Edi Iordănescu. Gică Hagi este primul nume propus pentru preluarea naţionalei, în vederea calificării la Campionatul Mondial din 2026, turneu final care se vede în direct pe Antena 1.

Răzvan Burleanu, criticat după plecarea lui Edi Iordănescu de la naţională

Florin Prunea a dat exemplul situaţiei lui Victor Piţurcă, căruia i s-a oferit o mărire consistentă a salariului, pentru a continua pe banca naţionalei, în 2008. Fostul portar consideră că mărirea de doar 5000 de euro, care i s-ar fi propus lui Edi Iordănescu, este una jenantă.

„Eram convins că nu va continua. Când eram la FRF cu Pițurcă. După ce a calificat naționala la EURO 2008, el avea salariu 35.000 de euro.

L-au chemat Ionuț Lupescu și cu Mircea Sandu a doua zi la Federație și i-au făcut imediat 50.000 de euro. Să îi arate că îl vor. Eu nu înțeleg de ce președintele FRF nu a făcut asta cu Edi.

Reclamă
Reclamă 4

(n.r. că i s-a propus o mărire de 5.000 de euro lui Edi Iordănescu) Mi se pare jenant. Când aduci 12.5 milioane de euro, faci ceva. Faci orice e posibil că îl dorești. Nu îi dai 5.000 în plus. Dacă au făcut așa ceva e jenant.

Îi arăt antrenorului că îl vreau. Îi fac un contract pe care nu îl poate refuza. Nu e posibil ca președintele să câștige mai mult decât selecționerul. E o anomalie. Nu există așa ceva, să îi dai 5.000 în plus. E o jignire”, a declarat Florin Prunea, conform digisport.ro.

Edi Iordănescu a plecat de la echipa naţională a României! Anunţul oficial făcut de FRF

Edi Iordănescu a plecat de la echipa naţională a României! Anunţul oficial făcut de FRF. Iordănescu, al cărui contract expiră la finalul lunii iulie, nu va continua pe banca echipei naționale a României.

Reclamă

„Numit la începutul anului 2022, Edi Iordănescu a preluat conducerea echipei naționale într-un moment important, aducând o viziune nouă și o abordare modernă în pregătirea și managementul echipei. În mandatul său, echipa națională a înregistrat următoarele rezultate.

După o campanie în Liga Națiunilor, în 2022, care a reprezentat o etapă de pregătire a preliminariilor pentru EURO 2024, FRF a decis continuarea colaborării, iar în campania de calificare pentru turneul final din Germania echipa națională a încheiat pe primul loc, neînvinsă și cu doar 5 goluri primite în cele 10 partide.

Performanțele au continuat și la turneul final al EURO 2024, unde, sub conducerea lui Edward Iordănescu, România a câștigat grupa, depășind Belgia, Slovacia și Ucraina. Mai mult, în primul meci al turneului final, tricolorii au reușit cea mai categorică victorie din istoria participărilor la turneele finale, mondiale și europene, învingând Ucraina cu scorul de 3-0.

Ca urmare a discuțiilor avute, Federația Română de Fotbal înțelege și respectă decizia lui Edward Iordănescu de a face o pauză. În același timp, îi mulțumește acestuia pentru munca depusă, pentru dedicarea sa în această perioadă plină de provocări și pentru rezultatele obținute la Echipa Națională și îi urează mult succes în viitoarele sale proiecte, având convingerea că Edward Iordănescu va continua să aibă un impact pozitiv în fotbalul românesc și în viitor. Răzvan Burleanu ar fi contactat înlocuitorul lui Edi Iordănescu la naţionala României”, a anunţat frf.ro.

Câte medalii va cuceri David Popovici la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:49

O nouă plecare de la Dinamo! Jucătorul cu aproape 100 de meciuri în tricoul „câinilor” e OUT de la echipă

19:38

Cel mai în vârstă campion olimpic al României, Leon Rotman, a împlinit 90 de ani! Mesajul Comitetului Olimpic şi Sportiv Român

19:29

Detaliul remarcat de specialişti la David Popovici, înainte de Jocurile Olimpice 2024: „Atunci a avut cele mai bune curse!”

19:18

Irina Begu şi Jaqueline Cristian au urcat în clasamentul WTA după Wimbledon! Pe ce loc se află Sorana Cîrstea

18:22

Rapid, anunţ de ultimă oră despre Albion Rrahmani! Ce se întâmplă cu atacantul kosovar, după ce a ieşit plângând de pe teren

18:22

Louis Munteanu, dorit de mai multe cluburi din Serie A! Concurenţă uriaşă pentru CFR Cluj, care şi-l doreşte pe atacant

1 FotoFotografie de colecţie cu Gică şi Ianis Hagi, pe ringul de dans! Elena Hagi a postat totul: „Ne-am distrat!” 2 VIDEOKimi Antonelli a câştigat cursa de Formula 2 din Marele Premiu al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY! Cursă nebună la Hungaroring 3 VIDEONikola Tsolov a câştigat cursa de Formula 3 din Marele Premiu al Ungariei! Final de cursă sub Safety Car la Hungaroring 4 FotoSoţia lui Gicu Grozav, în tribune la meciul Dinamo – Petrolul! Cum a fost surprinsă Sorina Grozav 5 VIDEOOscar Piastri a câştigat Marele Premiu al Ungariei! „Dublă” pentru McLaren! Spectacol la Hungaroring 6 Rapid – CFR Cluj 2-2. Hasani, eroul giuleştenilor! Echipa lui Neil Lennon a obţinut un egal la ultima fază
Citește și