Închide meniul
EXCLUSIV

Jucătorii naționalei, surprinși de atitudinea lui Loți Boloni! Cum au reacționat la numirea lui Edi Iordănescu

Publicat: 10 februarie 2022, 16:10

Reclamă
Jucătorii naționalei, surprinși de atitudinea lui Loți Boloni! Cum au reacționat la numirea lui Edi Iordănescu

Ladislau Boloni, atac dur la Ionel Ganea

Profimedia

În cele din urmă, Federația a ales să nu mai aștepte după Boloni și au semnat un contract cu Edi Iordănescu. După prezentarea lui Iordănescu, Boloni a susținut o conferință de presă în care i-a jignit pe jucători echipei naționale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Să mă ierte jucătorii, dar nu găsești un jucător talentat în fotbalul românesc. Este opinia mea. Sigur, aprecierile mele pot fi greșite. Ultimii jucători de anvergură internațională sunt Cristi Chivu și Adi Mutu”, au fost afirmațiile lui Boloni care i-au deranjat pe jucătorii echipei naționale.

Jucătorii echipei naționale, surprinși de atitudinea lui Loți Boloni

Reporterii AntenaSport au discutat cu mai mulți jucători care fac parte din echipa națională și cu toții s-au arătat deranjați de afirmațiile făcute de Boloni. Aceștia au lăsat de înțeles că se bucură că nu au ajuns să lucreze cu fostul selecționer, ținând cont de părerea lui despre ei.

Întrebați și despre numireaui Edi Iordănescu, jucătorii îl apreciază pe noul selecționer pentru stilul său. Aceștia susțin ca este un avantaj faptul că este mai apropiat de vârsta lor și abia așteaptă să lucreze cu el, cei care nu au făcut-o deja.

Un alt atuu al lui Edi Iordănescu este și faptul că a lucrat cu majoritatea jucătorilor. Tehnicianul de 43 de ani a antrenat, în ultimii ani, CFR și FCSB.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:31

Cine îl va înlocui pe Kylian Mbappe, în derby-ul cu Atletico! Planul lui Ancelotti la Real Madrid, după accidentarea francezului

13:22

Cum va arăta Formula 1 peste 50 de ani? Opinia lui Adrian Georgescu

13:18

Gigi Becali i-a dat un sfat lui Vlad Chiricheş, după FCSB – RFS 4-1! Mesaj clar al patronului campioanei: „N-ai cu cine!”

12:05

Gigi Becali a dezvăluit schimbarea pe care a comandat-o la pauza meciului cu RFS! Dialogul pe care l-a avut cu Mihai Stoica

12:01

„Aşa era şi când antrenam eu acolo!” Nicolae Dică, verdict după ce FCSB a debutat perfect în Europa League

11:53

Dinamo – Botoşani e SOLD OUT! „Câinii” iau cu asalt arena Arcul de Triumf! Ce bornă impresionantă pot stabili jucătorii lui Kopic

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și