Închide meniul

Jucătorii României revin cu întârziere acasă după EURO 2024. Anunţul făcut de FRF

Alex Masgras Publicat: 3 iulie 2024, 17:12

Reclamă
Jucătorii României revin cu întârziere acasă după EURO 2024. Anunţul făcut de FRF

Jucătorii României revin cu întârziere acasă după EURO 2024. Anunţul făcut de FRF

Jucătorii României, după eliminarea de la EURO 2024 / Profimedia

Jucătorii României revin cu întârziere acasă după EURO 2024. Eliminaţi în optimile de finală ale Campionatului European, după înfrângerea cu Olanda, scor 0-3, tricolorii revin miercuri noapte în ţară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa naţională ar fi trebuit să revină în ţară miercuri seară, la ora 23:20. Cu toate acestea, din cauza unor probleme tehnice, zborul României s-a anulat, iar tricolorii vor ateriza la 00:45 la Bucureşti, urmând să ajungă la 01:15 la Mogoşoaia.

Jucătorii României revin cu întârziere acasă după EURO 2024. Anunţul făcut de FRF

FRF anunţă, miercuri, că echipa naţională va reveni cu întârziere din Germania după participarea la Campionatul European, deoarece avionul are probleme tehnice, potrivit news.ro.

“Aeronava care trebuia să aducă echipa naţională în ţară are probleme tehnice. În ciuda tuturor eforturilor făcute, nu s-a reuşit găsirea unui alt avion disponibil pentru acelaşi orar de zbor. Astfel, tricolorii vor decola din Frankfurt la 21:30, ora locală, şi vor ateriza la Bucureşti la ora 00:45. Sosirea la Mogoşoaia este estimată la ora 01:15”, se arată pe pagina de Facebook a echipei naţionale.

Reprezentativa tricoloră, “Generaţia de Suflet” a fotbalului românesc, s-a oprit, marţi seară, în optimile de finală ale Campionatului European, fiind învinsă cu scorul de 3-0 de Ţările de Jos, la Munchen. Naţionala a ajuns în optimi după ce a câştigat grupa E.

Reclamă
Reclamă 4

Gestul superb al tricolorilor după ce au fost eliminaţi de la EURO! Jucătorii lui Edi Iordănescu au avut şi un mesaj pentru gazde

Gestul superb al tricolorilor după ce au fost eliminaţi de la EURO 2024 a fost dezvăluit pe pagina de Instagram a echipei naţionalei. Tricolorii au lăsat vestiarul curat lună, după ce au fost învinşi cu 3-0 de Olanda. Totodată, au redactat o scrisoare superbă pentru gazde.

„EURO 2024 a fost pentru fiecare dintre noi una dintre cele mai importante experiențe fotbalistice trăite până acum și ne bucurăm că scena pe care s-a desfășurat a fost cea germană. Fiecare meci, fiecare emoție, fiecare trăire ne-a adus împreună și ne-a făcut să simțim magia fotbalului.

Plecăm din Germania cu gândul că am dat totul pentru România și suntem recunoscători pentru tot ce am trăit în săptămânile petrecute aici. A fost o onoare să facem parte din marea familie a fotbalului european. Mulțumim că ne-ați făcut să ne simțim ca acasă”, a fost textul scrisorii lăsate de tricolori în vestiar după eliminarea de la EURO 2024, potrivit contului de Instagram al echipei naţionale.

Reclamă

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:29 6 iul.

Thomas Muller şi-a anunţat retragerea din naţională, după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Mesajul ferm transmis

0:18 6 iul.

Kylian Mbappe a ieşit de pe teren înainte de a se încheia meciul cu Portugalia! Starul francez, înlocuit cu Barcola

23:55

Adrian Mititelu, discurs incendiar de 30 de minute! Îndemn războinic pentru Becali şi Rotaru: „Fraţilor, cereţi ce vreţi!”

23:50

LIVE TEXTPortugalia – Franţa 0-0. A doua semifinalistă de la EURO 2024 se va decide la loviturile de departajare!

23:43

Jannik Sinner, calificare de senzaţie în optimile de la Wimbledon după o oră şi jumătate de joc! Emma Răducanu e şi ea în optimi

23:41

„Dureros!” Julian Nagelsmann, la pământ după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Concluziile după meciul cu Spania

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 5 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 6 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian
Citește și