Închide meniul

Jucătorul neconvocat de Mirel Rădoi rupe tăcerea înainte de România – Islanda: ”Duc dorul, normal, nu pot fi ipocrit. Mă uit cu ciudă”

Antena Sport Publicat: 11 noiembrie 2021, 8:23

Reclamă
Jucătorul neconvocat de Mirel Rădoi rupe tăcerea înainte de România – Islanda: ”Duc dorul, normal, nu pot fi ipocrit. Mă uit cu ciudă”

Jucătorii lăsaţi de Mirel Rădoi în afara lotului

Profimediaimages

”Nu știu, sunt doar deciziile lui Rădoi. Trebuie să le respectăm, indiferent cum ar fi ele. Toate deciziile luate până acum au propulsat echipa națională până la calificarea la baraj, deci au fost decizii bune. Am jucat toate meciurile la Cracovia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sunt doar decizii în funcție de adversar, de ce își dorește de la jucătorii pe care îi convoacă pe posturile pe care aș putea juca eu.

Sergiu Hanca, neconvocat de Mirel Rădoi: Duc dorul, normal, nu pot fi ipocrit. Mă interesează, am fost acolo, e o plăcere să fii selecționat

Duc dorul, normal, nu pot fi ipocrit. Mă interesează, am fost acolo, e o plăcere să fii selecționat, să joci pentru țara ta. Am încercat să mă prezint cât mai bine, să ajut cu adevărat echipa națională. Uneori mă uit cu o oarecare ciudă, dar e și o ambiție să demonstrez că trebuie să fiu acolo.

Mi-aș dori să jucăm cu Polonia. Ei au o națională asemănătoare cu a noastră. Sunt mulți jucători tineri. Au făcut pasul de la tineret la naționala mare. Mi-ar plăcea să văd un baraj pentru că am vedea și noi unde suntem în momentul de față.

Cred că ar fi un test perfect. Cred că am avea șanse. Lewandowski e cel mai bun atacant din lume, dar nu are la naționala Poloniei jucătorii care sunt la Bayern”, a declarat Sergiu Hanca, citat de digisport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

În acest sezon, Sergiu Hanca (29 de ani) a adunat 15 meciuri în toate competițiile pentru Cracovia și a marcat și două goluri. Mai mult, el și-a trecut în cont și trei pase decisive. Chiar și așa, Mirel Rădoi nu l-a convocat pentru finalele cu Islanda și Liechtenstein.

Lotul României pentru dubla decisivă cu Islanda şi Liechtenstein

Mirel Rădoi a surprins când a anunțat lotul cu care va aborda meciurile cu Islanda şi Liechtenstein. Nu l-a convocat pe Claudiu Keșeru, dar l-a chemat pe tânărul jucător al Farului, Enes Sali, care are doar 15 ani.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și