Închide meniul

Jucătorul pe care Dorinel Munteanu îl voia la echipa naţională pentru meciurile cu Israel şi Elveţia: „Ar fi trebuit convocat”

Alex Masgras Publicat: 15 noiembrie 2023, 15:37

Reclamă
Jucătorul pe care Dorinel Munteanu îl voia la echipa naţională pentru meciurile cu Israel şi Elveţia: „Ar fi trebuit convocat

Dorinel Munteanu, mesaj de luptă înaintea duelului cu Rapid

Dorinel Munteanu, antrenorul celor de la Oţelul Galaţi / Hepta

Jucătorul pe care Dorinel Munteanu îl voia la echipa naţională pentru meciurile cu Israel şi Elveţia. Antrenorul celor de la Oţelul Galaţi crede că Edi Iordănescu a ales cei mai buni jucători pentru ultimele două meciuri din preliminariile EURO 2024, singurul nume în plus care ar fi trebuit să apară pe listă fiind cel al lui Aurelian Chiţu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România se pregăteşte pentru duelurile cu Israel şi Elveţia. Ultimul meci, cel cu Elveţia, va avea loc pe 21 noiembrie, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Jucătorul pe care Dorinel Munteanu îl voia la echipa naţională pentru meciurile cu Israel şi Elveţia

Dorinel Munteanu, cel mai selecţionat jucător din istoria naţionalei României de fotbal, a vorbit despre lista de jucători convocaţi de Edi Iordănescu pentru ultimele două meciuri din campania de calificare la turneul final din Germania.

România va întâlni Israel şi Elveţia şi are şanse foarte mari de calificare la EURO 2024. Antrenorul celor de la Oţelul Galaţi crede că Edi Iordănescu a ales cei mai buni jucători români pentru aceste partide, singurul jucător pe care l-ar fi putut convoca şi care nu se regăseşte pe listă fiind Aurelian Chiţu, jucătorul lui FCU Craiova şi golgheterul din acest sezon din Liga 1.

„Eu cred că Edi Iordănescu a ales cei mai buni jucători pentru echipa națională. Nu știu cine mai putea să apară. Poate un Chițu. Eu cred că ar fi trebuit convocat, dar acuma el știe pe ce mână merge. El a ieșit în evidență și e un atacant de meserie, a marcat goluri”, a declarat Dorinel Munteanu, potrivit fanatik.ro.

Reclamă

Dorinel Munteanu a tras un semnal de alarmă, înaintea meciurilor decisive ale României

Dorinel Munteanu a declarat că jucătorii naţionalei României trebuie să rămână cu picioarele pe pământ, înaintea „dublei” din finalul preliminariilor. Cel mai selecţionat jucător din istoria României este de părere că Israel va da totul în meciul cu „tricolorii”, deoarece şi-ar putea juca ultima şansă de calificare la EURO 2024.

Pe de altă parte, antrenorul celor de la Oţelul a mai declarat că războiul din Israel poate fi o sursă de motivaţie în plus pentru jucătorii naţionalei Ţării Sfânte, motiv pentru care cere mobilizare din partea jucătorilor lui Edi Iordănescu.

„Dacă băieții sunt relaxați, crezând că sunt calificați, e o greșeală. Israel va juca ultima șansă cu noi, trebuie să ne amintim meciul de la București când am scos un egal norocos. Să nu rămânem la mâna meciului cu Elveția, pentru că atunci va fi foarte greu. Asta trebuie să conștientizeze băieții noștri.

Reclamă 4 / 0/3

Nu trebuie să ne apărăm sau să atacam. Israel va juca ultima șansă, așa că trebuie să ne ferim de o echipă rănită în orgoliu. Problemele pe care le au îi fac să se motiveze și mai tare.

Niciodată, echipa noastră nu s-a aruncat peste adversar, să dominăm, în această campanie. Suntem neînvinși, adevărat, dar am suferit în foarte multe meciuri, așa că trebuie să fim ordonați și să fim conștienți că ne va fi foarte greu”, a declarat Dorinel Munteanu, conform digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
Vezi toate știrile
Citește și