Închide meniul

Jucătorul pe care l-a ratat naţionala României, aproape de un transfer uriaş, la Bayern Munchen. Barcelona a pus banii pe masă pentru el, în 2018

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 octombrie 2021, 12:06

Jucătorul pe care l-a ratat naţionala României, aproape de un transfer uriaş, la Bayern Munchen. Barcelona a pus banii pe masă pentru el, în 2018

Jucătorul pe care l-a ratat naţionala României, aproape de un transfer uriaş

Profimediaimages

Goal.com susţine că Adeyemi va ajunge în Bavaria în această iarnă, acolo unde este văzut înlocuitorul perfect al lui Robert Lewandowski. Karim a făcut parte din grupele de juniori ale lui Bayern Munchen, acesta fiind un avantaj pentru un eventual transfer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bayern Munchen are concurenţă mare pentru transferul lui Adeyemi

Rolul său la Bayern ar deveni unul cu adevărat important începând cu stagiunea 2022-2023, atunci când e aşteptată plecarea lui Kingsley Coman de pe Allianz Arena.

Bayern nu este singurul club care se află pe urmele atacantului de la Salzburg. Liverpool, Borussia Dortmund şi RB Leipzig vor de asemenea să-l înregimenteze pe atacantul de 19 ani cotat la 20 de milioane de euro.

Karim Adeyemi, dorit de mari forţe ale Europei

Cu 3 ani în urmă, Barcelona a vrut să plătească 8 milioane de euro pentru puştiul care avea atunci 16 ani. Arsenal, Bayern Munchen, Liverpool sau Chelsea au vrut să îl transfere. Salzburg l-a adus pe Adeyemi de la Unterhaching, pentru 3.5 milioane de euro, în 2018.

„Familia mea și cu mine ne simțim foarte bine la Salzburg, ne putem dezvolta foarte bine aici. Eu am decis să rămân la Salzburg. A fost o idee bună. În 2020 a trebuit să muncim toți mai mult din cauza pauzelor provocate de coronavirus”, conform transfermarkt.de, citat de digisport.ro.

Reclamă

Mirel Rădoi a vorbit despre situaţia lui Karim Adeyemi

Mirel Rădoi a recunoscut că România a vrut să îl fure pe Adeyemi, care însă a ales să joace pentru Germania. „Nu știu dacă și-ar fi dorit. Din informațiile pe care le am, s-a încercat să se ia legătura și ar fi refuzat. Nu s-ar fi ajuns foarte aproape, dar cineva din jurul lui sau din familie ar fi refuzat.

De când sunt eu, sunt 7 cazuri în care diverși jucători au refuzat să vină doar pentru că erau deja selecționați la naționale U16, U17, U18 ale altor țări – Austria, Germania – și au refuzat să vină la naționala României. E un caz, dacă nu mă înșel, în care un jucător a vrut să vină la U21, dar asta după ce a refuzat să vină la două naționale, U17 și U18, iar eu am refuzat să-l mai chem la naționala de tineret”, a spus Rădoi, înaintea meciului cu Germania.

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! Vezi toate știrile
Citește și