Închide meniul

Julian Alvarez pleacă de la Manchester City la Atletico Madrid! Suma uriaşă pe care o plătesc spaniolii

Publicat: 6 august 2024, 12:36

Reclamă
Julian Alvarez pleacă de la Manchester City la Atletico Madrid! Suma uriaşă pe care o plătesc spaniolii

Manchester City - Tottenham (18:30) şi Barcelona - Atletico Madrid

Erling Haaland şi Julian Alvarez - Profimedia

Julian Alvarez pleacă de la Manchester City la Atletico Madrid. Conform presei internaţionale, clubul englez de fotbal Manchester City a acceptat o ofertă de 81 de milioane de lire sterline (94 de milioane de euro), inclusiv bonusuri, de la Atletico Madrid pentru atacantul argentinian Julian Alvarez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alvarez, 24 ani, care e legat de City până în 2028, a participat la JO 2024 de la Paris cu echipa Argentinei, care a fost învinsă în sferturi de Franţa (0-1), pe 2 august, la Bordeaux.

Julian Alvarez pleacă de la Manchester City la Atletico Madrid

Suma de transfer este estimată la 75 de milioane de euro, la care se adaugă alte 19 milioane ca bonusuri. Sud-americanul a fost rezervă în finala Cupei Angliei din mai, când Manchester United a învins-o pe City (2-1) şi de atunci s-a speculat o plecare a lui la Atletico Madrid, scrie agerpres.ro.

Totuşi, în sezonul trecut, doar Erling Haaland şi Bernardo Silva au avut mai multe minute de joc faţă de Alvarez, care a ajuns la City în iarna lui 2022 de la River Plate în schimbul a 17 milioane de euro.

Cu 36 de selecţii şi nouă goluri la selecţionata Albiceleste, Alvarez a disputat în cele două sezoane la City un număr de 103 meciuri şi a marcat 36 de goluri în toate competiţiile.

Reclamă
Reclamă 4

Erling Haaland şi Pep Guardiola, cifre uriaşe după un nou titlu câştigat de Manchester City

Erling Haaland şi Pep Guardiola au ajuns la cifre uriaşe, după un nout titlu câştigat de Manchester City, în Premier League. În primele sale două sezoane pe Etihad, atacantul norvegian a devenit campion de două ori, alături de „cetăţeni”.

Manchester City a câştigat un nou titlu în Premier League, în ultima etapă a sezonului. Arsenal a încheiat pe locul secund în Premier League.

Erling Haaland a fost transferat de Manchester City în vara lui 2022, iar în primele două sezoane petrecute pe Etihad, s-a încununat de două ori campion în Premier League, iar în sezonul trecut a reuşit să câştige şi Champions League.

Reclamă

De asemenea, Erling Haaland a fost golgheter în Premier League atât în sezonul trecut, cât şi în stagiunea precedentă. În acest sezon, Haaland nu a avut rival în topul celor mai buni marcatori. Atacantul a marcat 27 de goluri, în cele 31 de meciuri jucate în campionat.

De cealaltă parte, Pep Guardiola şi-a trecut în cont al şaselea titlu în Premier League, toate cucerite alături de Manchester City. În total, managerul catalan a câştigat 12 titluri în cariera sa de antrenor.

În cei opt ani petrecuţi pe Etihad, Pep Guardiola a câştigat nu mai puţin de 15 trofee. Titlul din acest sezon este cel de-al 38-lea trofeu din cariera sa impresionantă de manager.

Manchester City avea nevoie de victorie, în ultima etapă a sezonului, pentru a se încununa campioană. „Cetăţenii” au învins-o pe West Ham, cu scorul de 3-1, şi au câştigat al optulea titlu din istorie.

Care va fi numărul total de medalii câştigate de Team Romania la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:38

Mircea Lucescu, anunţ incredibil după ce a fost prezentat oficial la naţională: „Să ştiţi că Edi o să se întoarcă!”

15:05

Alexandru Novac a ratat calificarea în in finala de suliţă: „Un concurs dezamăgitor! Am muncit degeaba!”

15:00

LIVE TEXTTeam Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 11 | Bianca Ghelber luptă pentru medalie! Emoţii la atletism şi kaiac-canoe

14:38

Sabrina Voinea, în stare de şoc după ce a fost lăsată fără medalia olimpică: „La un pas de a chema salvarea. Dimineaţă tremura!”

13:59

„De zece ori mai puţin!” Mircea Lucescu, anunţ incredibil despre salariul negociat cu FRF: „Îl luam într-o lună în altă parte”

13:49

Marcel Ciolacu boicotează ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice, după scandalul uriaş de la gimnastică

1 FotoIubita lui Max Verstappen, răvăşitoare la nunta surorii sale. Kelly Piquet a atras toate privirile 2 FotoNadia Comăneci le-a cerut explicaţii arbitrelor după ce România a ratat dramatic bronzul la sol: „Am fost la arbitra şefă” 3 FotoIubita fiului Nadiei Comăneci a atras toate privirile la Jocurile Olimpice. Imagini de senzaţie la Paris 4 FotoJordan Chiles s-a aşezat în genunchi la festivitatea de premiere, după ce i-a „suflat” bronzul româncei Ana Maria Bărbosu 5 FotoArmand Duplantis şi-a doborât recordul mondial în proba de săritură cu prăjina! Este al nouălea record mondial pentru suedez! 6 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 10 | România, eliminată în optimi la tenis de masă! Emoţii în finalele pe aparate
Citește și