Închide meniul

Kosovo – România LIVE VIDEO | Edi Iordănescu i-a certat pe tricolori! Ce le-a reproşat selecţionerul jucătorilor

Bogdan Stănescu Publicat: 12 iunie 2023, 20:53

Reclamă
Kosovo – România LIVE VIDEO | Edi Iordănescu i-a certat pe tricolori! Ce le-a reproşat selecţionerul jucătorilor

Jucătorul cerut la echipa naţională, înaintea "dublei" cu Belarus şi Andorra

Edi Iordănescu, într-o conferinţă de presă / Hepta

Kosovo – România LIVE VIDEO | Edi Iordănescu i-a certat pe tricolori! Selecţionerul naţionalei a fost foarte supărat pe aceştia pentru ratările din amicalul cu CS Tunari. Kosovo – România e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY vineri, 16 iunie, de la ora 21:45.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a învins CS Tunari cu 4-1, într-un amical disputat înainte de dubla cu Kosovo şi Elveţia.

Kosovo – România LIVE VIDEO | Edi Iordănescu i-a certat pe tricolori!

Potrivit fanatik.ro, cel mai mult l-a supărat pe Edi Iordănescu faptul că echipa sa a luat gol. Selecţionerul i-a certat pe tricolori şi pentru ratări şi unele erori tactice de organizare.

Meciul amical România – CS Tunari 4-1 a avut trei reprize de câte 30 de minute.

Partida, care a fost organizată ca meci de pregătire pentru dubla cu Kosovo şi Elveţia, a avut loc la Mogoşoaia.

Reclamă

Kosovo – România LIVE VIDEO | Selecţionerul lui Kosovo, Alain Giresse, avertizează România: „Pregătim multe surprize”!

Selecţionerul lui Kosovo, Alain Giresse, a avertizat naţionala României înainte de meciul dintre cele două reprezentative.

Alain Giresse (70 de ani) a câştigat Campionatul European în 1984, fiind coleg de naţională atunci cu Michel Platini, Luis Fernandez și Jean Tigana.

Nu suntem la nivelul Croației sau Serbiei, dar pregătim destule surprize pentru România. Am văzut ultimele meciuri ale României, am cules multe detalii interesante despre echipă, știu ce avem de făcut.

Reclamă 4 / 0/3

E foarte bine pentru noi că lipsește Răzvan Marin, care era un jucător important în mecanismul echipei. Oricum, România se bazează azi mai mult pe forța grupului decât pe individualități. Nu mai există un Hagi sau un Dumitrescu. E o națională în căutarea anilor de aur, care a pornit însă excelent actuala campanie, iar asta ne obligă să fim și mai atenți pentru partida de vineri”, a declarat Alain Giresse pentru prosport.ro.

Alain Giresse a subliniat şi de ce Ermal Krasniqi, jucătorul lui CFR Cluj, nu poate fi un „spion” al naţionalei kosovare. „Nu are cum să fie, din păcate, un spion perfect, pentru că sunt puțini jucători din campionatul intern despre care ar putea să ne vorbească, să-i cunoască bine”, a mai declarat Alain Giresse pentru sursa citată.

Kosovo – România LIVE VIDEO | Florinel Coman: „M-a afectat finalul de sezon”

Florinel Coman a recunoscut că finalul de sezon l-a afectat. FCSB a pierdut din nou titlul şi a făcut-o dramatic, la Ovidiu, într-un meci pierdut cu 3-2, în care roş-albaştrii au condus Farul cu 2-0.

Kosovo – România e exclusiv pe Antena 1 şi în AntenaPLAY pe 16 iunie, de la 21:45. O victorie a tricolorilor ar însemna încă un pas spre EURO 2024. România are maximum de puncte după primele două partide, 2-0 cu Andorra şi 2-1 cu Belarus.

Da, mi-a fost dor de echipa naţională. M-am gândit mereu la ea. Important e că sunt aici şi sunt fericit. M-a afectat finalul de sezon. Toţi aşteptăm acest titlu de multă vreme, din păcate nu a venit nici anul acesta. A fost un an ratat pentru noi.

Meciurile din luna martie au fost foarte bune, consistente. În primul rând, rezultatele au fost bune. Doar rezultatele te pot duce la un turneu final. Cel din Kosovo e mai important. E primul.

Mergem cu un moral foarte bun şi în Elveţia, dacă batem în Kosovo. Avem nevoie de unitate, de încredere. Talent avem, aşa că o putem face. Elveţia e o echipă puternică, dar cred eu că putem face faţă”, a spus Florinel Coman, pentru canalul de Youtube al FRFTV.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și