Închide meniul

Kosovo – România LIVE VIDEO | Ion Crăciunescu, mesaj clar pentru „tricolori”: „Trebuie să luăm cele trei puncte!”

Viviana Moraru Publicat: 16 iunie 2023, 18:08

Reclamă
Kosovo – România LIVE VIDEO | Ion Crăciunescu, mesaj clar pentru „tricolori: „Trebuie să luăm cele trei puncte!

Jucătorii remarcați de Marius Șumudică, după Kosovo - România 0-0

Jucătorii echipei naţionale, bucurie în timpul unui meci/ Profimedia

Kosovo – România LIVE VIDEO | Ion Crăciunescu a transmis un mesaj clar pentru „tricolori”, înaintea celei de-a treia partide din grupa de calificare la EURO 2024. Fostul arbitru este de părere că echipa naţională trebuie să obţină un rezultat pozitiv în deplasarea din Kosovo, pentru a continua parcursul bun început în luna martie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Kosovo şi România va fi în exclusivitate pe Antena 1, cât şi în AntenaPLAY, în această seară, de la ora 21:45. Meciul va fi de asemenea în format live video, pe AS.ro.

Kosovo – România LIVE VIDEO | Ion Crăciunescu, mesaj clar pentru „tricolori”

Ion Crăciunescu a declarat că în cazul în care România va suferi o înfrângere în Kosovo, lucrurile se vor complica în grupă. Acesta susţine că Elveţia, Kosovo, şi chiar Israel, sunt adversare care pot complica drumul naţionalei către EURO 2024.

„Noi în seara asta trebuie să luăm neapărat punct sau puncte, pentru că dacă nu luăm punct sau puncte, eu am spus mereu că e delicat într-o grupă cu Elveția.

E delicat să-i nesocotești pe kosovari și elvețieni, dar și pe israelieni. Israel este o țară care în domeniul sportiv a făcut multe surprize. Chiar arată bine.

Reclamă

Acum avem o șansă și nu trebuie să o ratăm. Dacă ratăm șansa asta, ne putem impiedica definitiv.

Eu când îi aud că ne văităm că e ploaie, că e cutare… Asta deja aproape că nu mai suport. Ploaia pe cine încurcă?

Între noi și ei e o diferență. Ei au jucători care joacă în Europa. Probabil ei sunt mai tehnici, nu îi încurcă pe ei?

Reclamă 4 / 0/3

Vor fi niște lupte mai corp la corp. Dezavantajează (n.r. vremea) pe echipa care încearcă să construiască”, a declarat Ion Crăciunescu, pentru digisport.ro.

Premieră pentru România. Tricolorii pot stabili un record în preliminariile pentru EURO 2024

Premieră pentru România. Elevii lui Edi Iordănescu pot stabili un record în preliminariile pentru EURO. În cazul în care „tricolorii” se vor impune în fața selecționatei din Kosovo, va fi pentru prima dată când România ar înregistra 3 victorii, în primele 3 etape ale preliminariilor pentru EURO.

„Tricolorii” speră să continuie seria de victorii pe care le-a înregistrat, până acum, în preliminariile pentru Campionatului European din 2024.

Potrivit frf.ro, în cazul unei victorii în Kosovo, tricolorii ar stabili un record în preliminariile Campionatului European. Ar fi pentru prima dată când selecționata noastră ar începe o campanie de calificare la EURO cu 3 victorii în 3 meciuri.

Acest lucru s-a mai întâmplat în trecut doar în cazul calificărilor pentru Cupa Mondială. În cadrul acelor campanii, o dată s-a obținut calificarea, o dată s-a mers la baraj, iar cu altă ocazie selecționata României a terminat pe locul 3 în grupă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
Vezi toate știrile
Citește și