Închide meniul
Video

Ladislau Boloni a ajuns la București să negocieze preluarea postului de selecționer! Prima reacție a antrenorului. Mihai Stoichiță l-a așteptat la aeroport

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 6 ianuarie 2022, 19:07 / Actualizat: 6 ianuarie 2022, 21:23

Ladislau Boloni a negociat cu Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă

AS.ro

România e în continuare fără selecționer, la mai bine de o lună după ce contractul lui Mirel Rădoi a expirat. Stoichiță și Burleanu au negociat cu mai multe nume importante, precum Gică Hagi, Dan Petrescu și Răzvan Lucescu, dar toți au refuzat. Acum, noul favorit să preia postul este Ladislau Boloni, care a ajuns deja în România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ladislau Boloni a ajuns în România să negocieze preluarea naționalei României

După ce Boloni și-a făcut apariția, tehnicianul a fost întâmpinat imediat de Mihai Stoichiță, care i-a strâns mâna prietenește. Boloni a glumit cu jurnaliștii la aeroport. „Mă bucur că sunteţi mulţi. V-am adus ceva cadouri, dar sunteţi atât de mulţi încât nu pot să dau la toată lumea. Vă doresc la mulţi ani, sănătate multă”, a spus Ladislau Boloni.

Boloni a aterizat pe aeroportul din Otopeni joi seară, în jurul orei 18:50, iar Mihai Stoichiță l-a așteptat la terminalul de sosiri.

Ladislau Boloni a ajuns în România
Ladislau Boloni a ajuns în România
Mihai Stoichiță, în așteptarea lui Ladislau Boloni

Mihai Stoichiță: „Loți are cereri rezonabile!”

Mihai Stoichiţă a confirmat că sunt negocieri avansate cu Boloni şi că sunt şanse mari ca aceastea să aibă un final dericit. Șeful FRF a mai precizat că pretenţiile financiare ale lui Ladislau Boloni pot fi îndeplinite de Federație. Stoichiţă vrea ca noul selecţioner să semneze un contract valabil pe 4 ani.

Sunt încă discuții. Urmează să mai avem mâine, poimâine discuții cu Loți. Vedem, mergem la Nisa, vine el la București. Sunt discuții cu toate variantele care au fost, cele trei-patru. Se poate întâmpla și să vină la București. Acum, nu este sigur. Depinde de răspunsul lui Loți ce se va întâmpla în continuare. Dacă refuză, vor fi urmărite celelalte piste.

Reclamă

Din ce ştiu, Loţi are nişte cereri rezonabile care pot fi împlinite. Cred că se poate ajunge la o finalitate cu el în câteva zile. Contractul trebuie să fie de minimum 2 campanii. Depinde foarte mult contractul pe 4 ani. E posibil ca în primii doi ani să obţină tot şi să primească oferte tot mai bune„, a spus Mihai Stoichiţă la digisport.ro.

Citește și:
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:10 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League Vezi toate știrile
Citește și