Închide meniul

Ladislau Boloni le dă peste nas şefilor FRF: „Am fi avut mai multe puncte în grupă cu mine selecţioner!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 21 iunie 2022, 9:28

Ladislau Boloni le dă peste nas şefilor FRF: „Am fi avut mai multe puncte în grupă cu mine selecţioner!

Ladislau Boloni pune presiune pe Edi Iordănescu

Ladislau Boloni, în timpul unui meci / Profimedia

Ladislau Boloni le dă peste nas şefilor FRF. Antrenorul lui Metz a fost în negocieri pentru preluarea postului de selecţioner, însă nu a ajuns la un numitor comun cu Răzvan Burleanu. La scurt timp, Edi Iordănescu a fost numit în funcţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FRF i-a propus lui Boloni un contract valabil pe 2 ani, ce are ca obiectiv calificarea echipei naţionale la EURO 2024. În schimb, antrenorul și-a dorit un contract pe 4 ani, timp în care să reconstruiască naţionala României. De asemenea, FRF a impus a o clauză prin care putea să dea afară selecționerul, în funcție de rezultatele din Liga Natiunilor.

Ladislau Boloni le dă peste nas şefilor FRF

(n.r. s-a adeverit ceea ce spunea la începutul anului despre naționala României) Din păcate… Iar asta pentru că n-ai aşa de mult de studiat în fotbalul românesc. Pur şi simplu, nu prea ai! Dar, oricum, eu aveam cunoştinţe suficiente, aveam eu ‘informatorii’ mei, care mă ţineau la curent, mai ales de când au început tatonările cu federaţia.

Eu cred că, dacă ajungeam selecţioner, cu strategia mea, poate că am fi pierdut cu Finlanda, dar acum, după patru etape, am fi avut mai multe puncte în grupă. Dar chiar şi aşa, obiectivul meu principal ar fi rămas calificarea la Campionatul European din 2024. Inclusiv acum, eu cred că vom avea şanse mai mari să ajungem acolo decât să reuşim în Liga Naţiunilor”, a declarat Ladislau Boloni, potrivit adevarul.ro.

Ladislau Boloni e categoric după România – Muntenegru 0-3

Ladislau Boloni e categoric după România – Muntenegru 0-3. Echipa naţională e ultima în grupa din UEFA Nations League, după ce a înregistrat doar un succes în patru meciuri.

Reclamă

Înainte ca Edi Iordănescu să fie numit selecţioner, Boloni și FRF s-au înțeles din punct de vedere financiar, dar nu au căzut de acord asupra duratei contractului. Antrenorul și-a dorit un contract pe 4 ani, timp în care să reconstruiască naţionala României.

„Nu prea e momentul cred acum… E prea mare supărarea de acasă ca să vin eu acum cu diverse opinii. Putem să facem rău oamenilor și nu doresc treaba asta. Păi cunoaștea situația foarte bine și poziția pe care am avut-o. Îmi este prieten, am încredere în el și îi doresc dacă va fi în aceeași situație să mă întrebe și pe mine dacă pot sau nu să îl ajut cu un sfat. Eu m-am consultat cu mai mulți oameni înainte să iau acea decizie.

Nu aș vrea să discut alte lucruri, pentru că în acest moment sunt preocupat cu alte probleme și nu cred că ar fi bine să fac alte declarații. Echipa națională poate să facă un meci deosebit de bun și imediat apoi să clacheze. Meciurile foarte, foarte slabe și inexplicabile. Ceea ce mă deranjează foarte mult e că ne inflamăm că batem Luxemburg cu 3-0.

Reclamă 4 / 0/3

Eu știu, eu cunosc și am curajul să spun știu ce ești și ce ai putea să devii. Văd calitățile unora și e nevoie doar să aibă o singură calitate de nivel internațional. Astăzi nu găsești un jucător talentat după aprecierile mele, care pot fi însă și greșite. Ultimii jucători din avengură internațională sunt Cristi Chivu și Adi Mutu și asta a fost acum 15 ani. Greșesc cumva?”, a declarat Ladislau Boloni, potrivit fanatik.ro.

Recomandări
  • Ladislau Boloni le dă peste nas şefilor FRF
  • Ce spune antrenorul despre dezastrul de la naţională

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și