Închide meniul

Leo Strizu, mulţumit după FC Botoşani – FCSB 0-2: „Nu am fost nervos, am fost foarte calm!” Confuzia făcută la interviu

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 decembrie 2022, 22:13

Reclamă
Leo Strizu, mulţumit după FC Botoşani – FCSB 0-2: „Nu am fost nervos, am fost foarte calm! Confuzia făcută la interviu

Leo Strizu este antrenorul principal din acte de la FCSB

Captură Youtube

Leo Strizu, mulţumit după FC Botoşani – FCSB 0-2. Antrenorul din acte de la FCSB i-a felicitat pe tinerii jucători care au reuşit să învingă pe FC Botoşani, scor 2-0. Chiar dacă a câştigat, FCSB a ratat calificarea în sferturile de finală ale Cupei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leo Strizu a spus că a afost extrem de calm în timpul meciului, deşi a avut momente când s-a agitat. Strizu a făcut o confuzie la interviul de după meci. A confundat Cupa României cu Liga 1.

Leo Strizu, mulţumit după FC Botoşani – FCSB 0-2

„O echipă foarte tânără, mă bucur foarte mult pentru ce au putut să realizeze aceşti copii. Ne dă încredere pe viitor. Trebuie să avem grijă şi răbdare.

Sărbătorim două evenimente pe drumul spre Bucureşti. Ziua lui Ianis şi debutul unor jucători în Liga 1 (n.r. – Cupa României). Nu ai cum să te superi pe copii după această victorie. Poate am trăit mai intens meciul, dar nu am fost nervos, am fost calm. Ne aşteaptă un meci greu, trebuie să fie câştigat (n.r. – meciul cu Chindia). Ne dorim să terminăm anul aproape de locul 1. Apoi, cu Dumnezeu înainte. Există timp să îi integrăm la prima echipa”, a spus Leo Strizu după victoria de la Botoşani, conform digisport.ro.

FCSB, eliminată din Cupa României

UTA Arad şi CS Mioveni s-au calificat în sferturile de finală ale Cupei României la fotbal, după ce formaţia de pe Mureş a învins echipa argeşeană cu scorul de 3-0, joi, în deplasare, în ultima etapă din Grupa B.

Reclamă
Reclamă 4

CS Mioveni era deja calificată în faza următoare, UTA a câştigat grupa după succesul obţinut prin golurile marcate de Paul Anton (12), Erion Hoxhallari (52) şi Claudiu Keşeru (64).

FCSB a învins-o pe FC Botoşani cu scorul de 2-0, în deplasare, golurile fiind reuşite de Alexandru Musi (53) şi Matei Tănasă (90).

În alt meci, Gloria Buzău s-a impus în deplasare cu 2-0 în faţa echipei Oţelul Galaţi.

Reclamă

Rezultatele din Grupa B:

AFC Botoşani – FCSB 0-2 (0-0), Stadion Municipal – Botoşani
Au marcat: Alexandru Musi (53), Matei Tănasă (90).
Arbitru: Marian Barbu (Făgăraş); arbitri asistenţi: Daniel Mitruţi (Craiova), Stelian Slabu (Braşov); al patrulea oficial: Iulian Călin (Ştefăneşti/Argeş)
Arbitru video: Sorin Costreie (Buftea); arbitru asistent video: Ionel Valentin Dumitru (Gherghiţa/Prahova)
Observatori: Marian Dorobanţu (Buzău) – CCA, Daniel Miodrag Mihai (Bucureşti) – FRF

CS Mioveni – AFC UTA Arad 0-3 (0-1), Stadion Orăşenesc – Mioveni
Au marcat: Paul Anton (12), Erion Hoxhallari (52), Claudiu Keşeru (64).
Arbitru: Andrei Antonie (Bucureşti); arbitri asistenţi: Radu Adrian Ghinguleac (Bucureşti), Ferencz Tunyogi (Zalău); al patrulea oficial: Bogdan Dumitrache (Bucureşti)
Arbitru video: Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe); arbitru asistent video: Alexandru Vodă (Alba Iulia)
Observatori: Alexandru Deaconu (Bucureşti) – CCA, Mihai Andrieş (Bucureşti) – FRF

ACS SC Oţelul Galaţi – Gloria Buzău 0-2 (0-1), Stadion Oţelul – Galaţi
Au marcat: Dragoş Lazăr (29), Alexandru Boiciuc (50).
Arbitru: Vlad Baban (Iaşi); arbitri asistenţi: Claudiu Şchiopeţ (Braşov), Erchian Ionus (Medgidia); al patrulea oficial: Sergiu Anton (Bucureşti)
Observatori: Costin Ioan Toma (Piatra Neamţ) – CCA, Mircea Brînduşă (Călăraşi) – FRF

Clasament final

1 UTA 3 2 1 0 8-3 7
2 CS Mioveni 3 2 0 1 2-3 6
3 FCSB 3 1 2 0 4-2 5
4 FC Botoşani 3 1 0 2 1-3 3
5 Gloria Buzău 3 1 0 2 3-4 3
6 Oţelul Galaţi 3 0 1 2 0-3 1

Conform noului format al competiţiei, toate echipele joacă, în grupe, un meci cu o echipă din cele trei urne valorice, disputate pe terenurile formaţiilor mai slab clasate în sezonul trecut. Primele două echipe clasate în fiecare grupă se califică în sferturile de finală. Câştigătoarele grupelor vor disputa meciurile din sferturile de finală pe teren propriu.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:55

NEWS ALERTRapid dă o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Dan Şucu a câştigat duelul cu Mihai Rotaru

15:55

LIVE VIDEOCalificările din Formula 2 ale Marelui Premiu al Austriei sunt ACUM în AntenaPLAY

15:30

VIDEOLuke Browning, pole-position în Formula 3 din Austria! Cursa de sprint de la Spielberg e LIVE în AntenaPLAY (sâmbătă, ora 10:30)

14:56

Programul Porsche Supercup din Austria! Antrenanemntele, calificările şi cursa sunt LIVE în AntenaPLAY

14:10

VIDEOCalificările pentru cursa de sprint în Marele Premiu al Austriei sunt în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY de la ora 17:30

13:52

Româncele şi-au aflat adversarele de la Wimbledon 2024! Dueluri de foc în primul tur de la Londra

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și