Închide meniul

Liechtenstein – România 0-2 | Dennis Man, prima reacție după ce am ratat calificarea la Campionatul Mondial din 2022. „Trebuia să dăm mai mult!”. Ce promisiune le-a făcut fanilor

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 noiembrie 2021, 21:11

Liechtenstein – România 0-2 | Dennis Man, prima reacție după ce am ratat calificarea la Campionatul Mondial din 2022. „Trebuia să dăm mai mult!. Ce promisiune le-a făcut fanilor

Dennis Man a marcat în Israel - România

Profimediaimages

Dennis Man și Nicușor Bancu au marcat la Vaduz, dar golurile lor nu au mai contat decât la statistici. Din 1998 nu a mai ajuns reprezentativa României la un turneu final de Campionat Mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liechtenstein – România 0-2. Tricolorii lui Rădoi au ratat calificarea la baraj

Man s-a bucurat după ce a înscris, în minutul 8, dar nu a putut să o facă la sfârșitul meciului. Le-a promis fanilor că va veni și calificarea mult așteptată, la următoarele turnee finale.

La un moment dat am auzit tot stadionul cum se bucură, eram foarte fericiți, dar din păcate meciul din partea cealaltă nu a fost bun pentru noi. Trebuie să fim puternici și să mergem înainte. Eu cred că trebuia să dăm mai mult la fiecare meci. Trebuia mai multă muncă, probabil.

Personal m-am bucurat foarte mult pentru gol, dar este o bucurie pe jumătate. Într-un fel sunt dezamăgit.

Este o dezamăgire foarte mare, dar trebuie să fim puternici, să ne uităm unul la celălat și să nu mai facem aceleași greșeli. Cu siguranță putem să ne calificăm la urmatoarele turnee finale, eu cred că vom avea șanse„, a declarat Dennis Man, marcator în Liechtenstein.

Reclamă

Naționala României s-a clasat pe locul 3 în grupa J. A înregistrat 5 victorii, 2 remize și 3 înfrângeri în această campanie de calificare. Tricolorii au adunat 17 puncte, cu 10 mai puțin decât liderul Germania și cu unul în minus față de ocupanta locului secund, Macedonia de Nord.

Suma uriașă pierdută de FRF

România a ratat calificarea la Campionatul Mondial din Qatar. Acest eșec a făcut o gaură uriașă în bugetul Federației Române de Fotbal. O calificare a naționalei României la Campionatul Mondial din Qatar era o adevărată lovitură financiară pentru Federația Română de fotbal.

În cazul unei calificări, Federația Română de Fotbal era recompensată cu 12 milioane de euro. Dintre aceștia, 10 milioane de euro erau pentru calificarea în grupe, în timp ce alți 2 milioane de euro erau dați pentru pregătirea turneului final.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil Vezi toate știrile
Citește și