Închide meniul

Liechtenstein – România | Mirel Rădoi, îngrijorat: ”Nu vor fi 100% conectați! A rămas dezamăgirea!” Selecționerul își pune speranțele în Islanda: ”Poate scoate un rezultat!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 13 noiembrie 2021, 18:36

Liechtenstein – România | Mirel Rădoi, îngrijorat: ”Nu vor fi 100% conectați! A rămas dezamăgirea!” Selecționerul își pune speranțele în Islanda: ”Poate scoate un rezultat!”

Mirel Rădoi a fost selecționerul României

Profimedia

Mirel Rădoi, îngrijorat înainte de Liechtenstein – România

Mirel Rădoi a anunțat că remiza cu Islanda a lăsat urme adânci în tabăra ”tricolorilor”. Selecționerul se teme că elevii săi nu vor da totul pe teren în confruntarea cu Liechtenstein.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”A rămas o doză de dezamăgire. Nu suntem foarte bine. Sper să arătăm frustrarea în prima repriză mâine seară. Nu va trece foarte ușor dezamăgirea. Am trecut prin momente din astea. Nu le vom spune rezultatul, indiferent care va fi scorul. Nu cred că vor 100% conectați la partida asta.

Dacă Islanda știa că nu mai are nicio șansă, o poate face și mâine seară. Avem mai multe de pierdut decât de câștigat. Va fi o rușine dacă nu câștigăm. Va fi un eșec pentru mine. Federația va trebui să facă această evaluare. Mă întreb și eu dacă Federația ar vrea să continue cu mine”, a declarat Mirel Rădoi la conferința de presă a meciului cu Liechtenstein.

Cum poate ajunge România la barajul pentru Campionatul Mondial din 2022

România a terminat la egalitate cu Islanda, scor 0-0, şi a ajuns la mâna rezultatelor pentru a prinde locul de baraj. Înaintea ultimei etape, România are nevoie ca Macedonia de Nord să nu câştige cu Islanda.

Macedonia de Nord are 15 puncte, în timp ce România are cu un punct mai puţin. Liechtenstein – România şi Macedonia de Nord – Islanda sunt meciurile care decid locul al doilea.

Reclamă

România are şanse la locul al doilea doar în cazul în care Macedonia de Nord nu va câştiga partida cu Islanda. În caz contrar, România este eliminată din cursa pentru Mondial.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și