Închide meniul

Lista preliminară a stranierilor pentru naţionalele U21 şi U20. Alegerile lui Daniel Pancu

Publicat: 16 august 2024, 15:25

Reclamă
Lista preliminară a stranierilor pentru naţionalele U21 şi U20. Alegerile lui Daniel Pancu

Ultima decizie a lui Dan Şucu l-a nemulţumit foarte tare pe Daniel Pancu!

Daniel Pancu, în timpul unui interviu / Captură Antena Sport

Lista preliminară a stranierilor pentru naţionalele U21 şi U20. Selecţionerul Daniel Pancu a anunţat, vineri, lista preliminară a jucătorilor din străinătate convocaţi pentru meciurile cu Muntenegru şi Finlanda, din grupa de calificare pentru EURO 2025.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Naţionala României U21 face parte din Grupa E, alături de Elveţia, Finlanda, Albania, Muntenegru şi Armenia. După primele şase meciuri disputate, România U21 ocupă locul 2 (13 puncte), Elveţia conduce grupa (14 puncte), iar Finlanda este pe locul 3, la egalitate cu Albania (10 puncte).

Lista preliminară a stranierilor pentru naţionalele U21 şi U20

Programul meciurilor:
Vineri, 6 septembrie, ora 19:30: ROMÂNIA U21 – MUNTENEGRU U21, Stadion „Eugen Popescu”, Târgovişte

Marţi, 10 septembrie, ora 19:00: FINLANDA U21 – ROMÂNIA U21, Tammelan Stadion, Tempere

Pentru aceaste meciuri, selecţionerul Daniel Pancu a trimis 8 convocări preliminare pentru jucători care evoluează în afara României: Răzvan Sava (Udinese / Italia), Tony Strata (AC Ajaccio / Franţa), Ümit Akdağ (Alanyaspor / Turcia), Marius Corbu (APOEL Nicosia / Cipru), Rareş Ilie (OGC Nice / Franţa), Andres Sfaiţ (Salernitana / Italia), Rareş Burnete (US Lecce / Italia), Alexandru Borbei (US Lecce / Italia)

Pe lista finală ce va fi comunicată înaintea reunirii din septembrie se vor regăsi o parte dintre aceştia, alături de jucători din campionatul intern.

Reclamă
Reclamă 4

Pe de altă parte, reprezentativa U20 are programate primele meciuri din noua ediţie a Elite League U20. Naţionala condusă de selecţionerul Costin Curelea revine la Arad pentru duelul cu Germania (5 septembrie, ora 19:00), urmând ca peste 5 zile să evolueze în deplasare în compania Angliei (10 septembrie, ora 21:00, ora României).

Pentru această acţiune, selecţionerul Costin Curelea a trimis următoarele convocări preliminare: Matteo Duţu (AC Milan / Italia), Robert Jalade (Sevilla / Spania), Andrei Florea (Juventus / Italia)

Lista finală va conţine şi numele jucătorilor convocaţi din competiţiile interne.

Reclamă

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:38

Foto„Suntem deasupra tuturor!” Soţia lui Alex Mitriţă, încântată că „perla” Băniei a refuzat petrodolarii din Golf

16:37

Chelsea – Manchester City (18:30) și Mallorca – Real Madrid (22:30) LIVE SCORE! Mbappe și starurile din Europa sunt gata de show

16:19

VIDEOBoavista – Braga, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:30)! Moreirense – Arouca, de la 17:30. Guimaraes – Estoril, la 20:00

15:51

Panathinaikos – Asteras LIVE VIDEO (20:00) în AntenaPLAY! AEK – OFI se joacă de la 22:00, în Superliga Greciei

15:40

Ionel Dănciulescu e revoltat că Neil Lennon s-a luat de Marius Şumudică: „Lipsă totală de respect. Vine să ne dea lecţii?”

15:22

VIDEOUn fotbalist s-a prăbuşit pe teren după ce a fost lovit în plină figură de o minge şutată de un adversar! Care este starea lui

1 FotoFotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOPAOK – Panserraikos 3-2 şi Volos – Olympiacos 0-2, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, victorie cu emoţii în prima etapă din Grecia! 3 FotoIubita unui jucător de la FCSB, răvăşitoare la plajă! Alexandra a făcut senzaţie într-un costum de baie roz 4 FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat 5 Jordan Chiles rămâne cu medalia de bronz! Anunţul făcut de presa americană 6 Decizia pe care a luat-o antrenorul Parmei în privinţa lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă, după ce primul a ratat un penalty!
Citește și