Închide meniul

Israel – România 2-2 | Edi Iordănescu rămâne fără victorie la echipa naţională! „Tricolorii” au condus cu 2-0, dar au comis greşeli uriaşe în defensivă

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 29 martie 2022, 22:38

Israel – România 2-2 | Edi Iordănescu rămâne fără victorie la echipa naţională! „Tricolorii au condus cu 2-0, dar au comis greşeli uriaşe în defensivă

Edi Iordănescu rămâne fără victorie la echipa naţională

Hepta

Israel – România 2-2. Edi Iordănescu a ratat primul succes pe banca echipei naţionale. Cu probleme de lot, „tricolorii” au remizat, scor 2-2, pe „Netanya Stadium”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Cicâldău a marcat primul gol în mandatul lui Edi Iordănescu. Dennis Man i-a trimis o pasă lungă mijlocaşului lui Galatasaray, care l-a învins pe portarul advers şi a reuşit primul gol din era Iordănescu.

Dennis Man a reuşit să marcheze şi el în minutul 23. Vlad Chiricheş a recuperat la mijlocul terenului şi i-a pasat lui Dennis Man, care l-a executat pe portarul Israelului cu un şut pe jos.

În repriza secundă, Dabbur a redus din diferenţă, după o gafă în defensivă. Andrei Ivan l-a scăpat din marcaj pe golgheterul din Israel. La doar câteva secunde, Edi Iordănescu l-a schimbat pe atacantul Universităţii Craiova.

Acelaşi Dabbur a profitat de o nouă greşeală în defensiva lui Edi Iordănescu şi a stabilit scorul final.

Reclamă

Israel – România 2-2

Min. 90+3: Fluier final! Edi Iordănescu rămâne fără victorie la echipa naţională. „Tricolorii” au condus cu 2-0, dar au ratat succesul.

Min. 85: Israel – România 2-2. GOOOL! Dabbur a reuşit dubla, după o nouă gafă în defensiva „tricolorilor”.

Min 57: Israel – România 1-2. GOOOL! Dabbur a redus din diferenţă, după o gafă în defensivă. Andrei Ivan l-a scăpat din marcaj pe golgheterul din Israel. La doar câteva secunde, Edi Iordănescu l-a schimbat pe atacantul Universităţii Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 49: Florin Niţă a avut o paradă de senzaţie, după ce Israel a fost periculoasă în careul „tricolorilor”.

Min. 46: A început rerpiza secundă!

Min. 45: S-a încheiat prima repriză.

Min. 23: Israel – România 0-2. GOOOL! Dennis Man a majorat avantajul „tricolorilor” din pasa perfectă a lui lui Vlad Chiricheş.

Min 10: Israel – România 0-1. GOOOL! Alexandru Cicâldău a marcat primul gol în mandatul lui Edi Iordănescu.

Min. 3: Valentin Mihăilă a ratat o ocazie uriaşă! Fotbalistul lui Atalanta a reuşit un dribling superb şi l-a încercat pe Marciano cu un şut puternic.

Min. 1: A început meciul!

Reclamă

Israel: Marciano – Kandil, Dgani, Goldberg, Davidzada – Kanichowsky, Natcho, Abu Fani – David, Dabbur, Baribo

Rezerve: Nitzan, Glazer – Avraham, Glazer, Baltaxa, Safuri, Peretz, Haziza, Solomon, Menachem, Cohen, Abu Abaid

Antrenor: Gadi Brumer

România: Fl. Niță – Manea, Chiricheș, Burcă, Toșca – M. Marin, Olaru – Man, Cicâldău, Mihăilă – Ivan

Rezerve: Aioani, Moldovan – Rațiu, Nedelcearu, Alibec, Pușcaș, Bancu, Ad. Rus, Drăgușin, Oct. Popescu, Petrila, Bordeianu

Antrenor: Edi Iordănescu

LIVE TEXT Israel – România | Edi Iordănescu a făcut modificări în lot

Alex Maxim și Mario Camora nu vor evolua în meciul Israel – România, scrie gsp.ro. Sursa citată notează că fotbalistul lui Gaziantep are viroză, în timp ce fundașul lui CFR Cluj se confruntă cu probleme musculare. Ambii au fost titulari cu Grecia, la debutul lui Edi Iordănescu.

Vestea că Maxim și Camora nu vor evolua cu Israel vine la doar o zi după ce FRF a anunțat că alți patru fotbaliști au fost depistați cu Covid-19 la ultima testare PCR. Este vorba despre Răzvan Marin, Alexandru Mitriță, Deian Sorescu și Florin Tănase. Toți au ieșit din programul tricolorilor și au intrat în izolare.

Din cauza problemelor de lot, au fost convocați de urgență Claudiu Petrila (CFR Cluj), care se afla în cantonamentul României U21 de la Buftea, și Darius Olaru (FCSB).

Pe de altă parte, Cristi Manea, Denis Alibec, Dennis Man și Nicușor Bancu, care au acuzat viroze respiratorii și n-au fost în lot pentru meciul cu Grecia, s-au refăcut și pot juca cu Israel.

Atentat terorist în apropierea orașului care va găzdui amicalul Israel – România

Veste șocantă înainte de Isreal – România. Două persoane au murit, iar alte cinci au fost rănite în urma unui atac terorist. Totul s-a întâmplat în apropierea orașului care va găzdui al doilea meci din mandatul lui Edi Iordănescu.

Un nou atac terorist zguduie Israelul. Totușl s-a întâmplat în orașul Hadera, unde doi teroriști ISIS au început să tragă în oamenii din apropierea unui mall central cu arme automate M16, potrivit timesofisrael.com.

În urma atacului, doi soldați au fost uciși, iar alte cinci persoane au fost rănite. Teroriștii nu au ajuns la mall, fiind opriți de forțele speciale din zonă.

”A fost un atac cumplit! Vorbim despre teroriști care aparțin Statului Islamic. Este un semnal de alarmă. Se poate întâmpla în orice oraș din țară. Poliția va supraveghea fiecare oraș”, a transmis Omer BarlevMinistruul Siguranței Publice din Israel, potrivit sursei citate.

LIVE TEXT Israel – România | Echipele probabile

România: Fl. Niță – Cr. Manea, Chiricheș (căpitan), Burcă, Toșca – Petrila, Olaru, Cicâldău, Mihăilă – A. Ivan, Oct. Popescu.

Israel: Marciano – Dasa, Bitton, Goldberg, Menachem – Avraham, Peretz, Abo Fani, Solomon – Dabbur, Baribo

Meciurile României se văd la Antena 1

Antena 1 este noua destinaţie pentru meciurile României din următorii 6 ani! Spectacolul va începe în luna iunie, atunci când tricolorii debutează în Nations League.

Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028. Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României.

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și