Închide meniul

Lovitură de proporţii primită de Real Madrid. Sergio Ramos s-a accidentat din nou şi riscă să rateze El Clasico şi "dubla" cu Liverpool!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 aprilie 2021, 12:47

Lovitură de proporţii primită de Real Madrid. Sergio Ramos s-a accidentat din nou şi riscă să rateze El Clasico şi "dubla" cu Liverpool!

Profimediaimages

Sergio Ramos s-a accidentat din nou

Ramos a fost rezervă în meciul dintre Spania şi Kosovo, din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022. Fundaşul de 35 de ani a intrat în minutul 86, la scorul de 3-1. În scurta perioadă petrecută pe teren a suferit o leziune musculară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergio Ramos s-a accidentat la echipa naţională

"După testele efectuate astăzi, căpitanul nostru, Sergio Ramos, a fost diagnosticat cu o leziune musculară la piciorul stâng. Așteptăm să vedem evoluția stării lui", se anunţă în comunicatul campioanei Spaniei.

"Medicii mi-au confirmat că am suferit o leziune musculară. Din păcate, nu voi putea ajuta echipa în aceste momente grele. Nu o să pot să intru pe teren, dar voi munci din greu", a fost mesajul transmis de căpitanul Realului pe contul său de Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sergio Ramos (@sergioramos)

În condiţiile date, Sergio Ramos ratează sigur meciul cu Eibar, de sâmbătă. Dacă nu se va putea antrena în următoarele două săptămâni, fundaşul golgheter nu va putea juca în cele mai importante dispute ale Realului din acest sezon. 

Reclamă

Madrilenii au o "dublă" de senzaţie cu Liverpool, în sferturile de finală ale UEFA Champions League. Meciul tur se joacă în Spania, pe 6 aprilie, iar returul o săptămână mai târziu. Între aceste partide este programat chiar El Clasico. Real Madrid – Barcelona se va disputa pe 10 aprilie!

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma Vezi toate știrile
Citește și