Închide meniul

"Lumea stătea în picioare, pe jos, pe garduri!" George Puşcaş a vorbit despre cel mai emoţionant moment de la naţionala României

Antena Sport Publicat: 6 septembrie 2020, 8:10

"Lumea stătea în picioare, pe jos, pe garduri!" George Puşcaş a vorbit despre cel mai emoţionant moment de la naţionala României

George Puşcaş

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

  • George Puşcaş, momente emoţionante
  • Ce amintiri are din Austria

Puşcaş şi-a adus aminte atmosfera incredibilă creată de fanii români. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"A fost debutul meu, a fost prima mea selecţie şi invazia de suporteri după meci a fost incredibilă. A fost ca şi cum am jucat acasă, o mulţime de români. Pasiunea suporterilor pentru echipa naţională e imensă.

Ţin minte că stadionul era unul mic şi cu foarte puţine tribune. Lumea sătea în picioare, pe jos, pe garduri. Era plin de suporteri, cântau, era o atmosferă frumoasă. Mi-au zis să le dăm tricoul, tot ce ţine de România. Pasiune mare şi ne-am bucurat că suporterii iubesc echipa naţională", a spus Puşcaş pentru frf.ro

Reclamă

Puşcaş a mai avut parte de o experienţă similară şi la Campionatul European de tineret din 2019.

"A fost ceva superb, oriunde am jucat se vedea doar galben în tribune. Erau foarte mulţi români care ne susţineau", a mai spus Puşcaş. 

Reclamă

George Puşcaş a marcat cu Irlanda de Nord

George Puşcaş a marcat golul României în partida cu Irlanda de Nord. 

"Faptul bun este că ne-am creat ocazii. Am avut posesia, am fcut un joc bun. Este un rezultat nedrept. Trebuie să ne mobilizăm mai bine şi să stăm cu capul sus. Este supărtor pentru toată lumea să pleci doar cu un punct. Am dat totul. Astăzi nu ne-a ieşit şi sperăm ca meciul următor să facem un joc şi mai bun şi să câştigăm.

Am avut multe ocazii, puteam să marcăm mai mult. S-a terminat 1-1 şi trebuie să plecăm cu capul sus, iar la următorul meci să marcăm mai mult. Trebuie să schimbăm faţa rezultatului, pentru că jocul a fost unul bun. Am atacat mereu şi am rămas cu mai puţini oameni în apărare", a declarat George Puşcaş după meciul cu Irlanda de Nord. 

Reclamă 4 / 0/3

Austria – România va fi live text pe antenasport.ro, luni, de la ora 21:45. 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”