Închide meniul

”M-aș bucura dacă l-ar convoca!” Florin Bratu, propunere pentru Edi Iordănescu: ”E o raritate! E curajos și puternic!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 20 februarie 2022, 18:53

”M-aș bucura dacă l-ar convoca!” Florin Bratu, propunere pentru Edi Iordănescu: ”E o raritate! E curajos și puternic!”

Florin Bratu, îngrijorat înainte de bătăliile din Nations League

Florin Bratu este selecționerul României U21 / Profimedia

Florin Bratu, propunere pentru Edi Iordănescu

Recent, Radu Drăgușin a bifat cea de-a 3-a apariție în tricoul Salernitanei, în remiza cu AC Milan, scor 2-2. Intenaționalul român de tineret a fost integralist în toate cele 3 confruntări, având prestații solide.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Orice este posibil în privința lui Radu Drăgușin. M-aș bucura dacă Edi l-ar convoca la echipa mare. În momentul de față, e unul dintre puținii jucători pe care îi avem în Serie A și care joacă meci de meci. În plus, joacă pe postul lui, de fundaș central, ceea ce nu vedeam la Sampdoria. Se vede că se simte mult mai confortabil pe această poziție, lângă un jucător cu experiență, așa cum este Fazio.

Joacă bine, joacă constant, își câștigă duelurile unu contra unu, l-am văzut concentrat. Are o intensitate în ultima perioadă, atât în joc, cât și în ceea ce privește duelurile. Vedem un progres din partea lui și ne bucură. Așa cum am spus-o, nu avem mulți jucători în Serie A care să joace. Radu este un jucător care abia a făcut 20 de ani. Dacă în urmă cu câteva luni eram puțin îngrijorați că nu joacă, iată că acum vine tare din urmă.

Ne bucură, avem nevoie de calitate, de jucători cu caracter, iar Radu este un jucător curajos, puternic. Are profilul necesar ca fundaș central pentru a crește în continuare. Echipa e acum pe ultimul loc, sunt șanse mici să nu retrogradeze. Dar pe noi ne interesează să joace, suntem destul de izolați în Serie A, în privința jucătorilor români, iar el are expunere și ar trebui să-l vedem la un nivel foarte bun și de la vară”, a declarat Florin Bratu, potrivit digisport.ro.

Radu Drăgușin pune umărul la încercarea Salernitanei de a se salva de la retrogradare. Echipa românului se află pe ultimul loc în Serie A, la 7 puncte sub linie, după 24 de meciuri disputate.

Reclamă

Tânărul fundaș este cotat la 3.5 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com.

Citește și:

Radu Drăgușin, “stâlp de fier” în Salernitana – AC Milan 2-2

Radu Drăgușin a avut o prestație excelentă în duelul dintre Salernitana și AC Milan, încheiat la egalitate. Ultima clasată din Serie A a smuls un punct în fața liderului, iar publicațiile din Italia au considerat că fundașul român, în vârstă de 20 de ani, a avut un rol decisiv.

Drăgușin a dat foarte mare siguranță în apărare și a intervenit excelent în 3 situații complicate. Fundașul român a avut prima intervenție importantă în minutul 33, când l-a oprit pe Leao din drumul către poarta Salernitanei. Drăgușin s-a remarcat și în minutul 57, iar în prelungirile meciului a avut o intervenție eroică la centrarea lui Florenzi.

Reclamă 4 / 0/3

Jurnaliștii din Peninsulă au rămas impresionați de jocul românului. Celebra publicație Gazzetta dello Sport l-a caracterizat pe Drăgușin drept “cel mai bun din defensiva celor de la Salernitana”. Tânărul fundaș a primit nota 6.5, la fel ca atacantul Milanului, Ante Rebic, care a marcat golul secund al „rossonerilor”.

Recomandări
  • Florin Bratu, propunere pentru Edi Iordănescu
  • Ce mesaj i-a transmis selecționerul U21

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:30 LIVE VIDEOPalermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca Vezi toate știrile
Citește și