Închide meniul

„Mă aşteptam să-l facă avion!” „Tricolorul” care l-a „anihilat” pe Luis Diaz, lăudat la scenă deschisă

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 martie 2024, 18:31

„Mă aşteptam să-l facă avion! „Tricolorul care l-a „anihilat pe Luis Diaz, lăudat la scenă deschisă

"Tricolorul" care l-a "anihilat" pe Luis Diaz, lăudat la scenă deschisă

Luis Diaz şi Andrei Raţiu, în timpul partidei dintre Columbia şi România/ Profimedia

Andrei Raţiu, „tricolorul” care l-a „anihilat” pe Luis Diaz, în Columbia – România, a fost lăudat la scenă deschisă de Basarab Panduru. Fostul internaţional a apreciat evoluţia fundaşului din partida de pe Wanda Metropolitano.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Raţiu a fost titularizat de Edi Iordănescu, în flancul drept al defensivei României. Selecţionerul a schimbat astfel titular postului respectiv, după ce în partida cu Irlanda de Nord, cel care a evoluat acolo a fost Vasile Mogoş. Acesta, de altfel, s-a şi accidentat.

„Tricolorul” care l-a „anihilat” pe Luis Diaz, lăudat la scenă deschisă

Andrei Raţiu a avut o prestaţie solidă în duelul cu Columbia. Fundaşul de la Rayo Vallecano l-a avut cu adversar direct pe Luis Diaz, vedeta celor de la Liverpool.

Basarab Panduru a apreciat jocul prestat de Andrei Raţiu, subliniind faptul că acesta a avut o evoluţie bună, deşi nu a prins prea multe minute la echipa de club, în ultima perioadă. De asemenea, fostul internaţional a avut şi o reacţie savuroasă şi a transmis că se aştepta ca fundaşul român să fie făcut „avion” de către Luis Diaz.

„Nu a fost rău. Mă aşteptam să-l facă avion, să nu aibă nici măcar o şansă. Luis Diaz era într-o mare formă, tu nu ai jucat (n.r. la echipa de club), dar mi se pare că şi-a făcut treaba cât a putut şi el, păstrând proporţiile”, a declarat Basarab Panduru, conform orangesport.ro.

Reclamă

Andrei Raţiu a bifat 16 meciuri în tricoul României, reuşind să marcheze şi un gol. Fundaşul a punctat în duelul cu Kosovo, duel câştigat de „tricolori” cu 2-0, în preliminariile pentru Campionatul European din această vară.

Basarab Panduru a luat la ţintă un jucător al naţionalei după Columbia – România 3-2

Basarab Panduru a luat la ţintă un jucător al naţionalei după Columbia – România 3-2. Marius Marin, jucătorul Pisei, a fost criticat dur de Basarab Panduru.

Fostul internaţional al României a susţinut că Marius Marin nu a ajutat naţionala nici pe faza ofensivă, nici pe cea defensivă. Columbia – România 3-2 a fost transmis în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Nu ştii de unde să îl iei. Am impresia că dacă te atacă unii şi îl ai acolo defensiv ar fi mai bine, dar nu este mai bine. Pe atac nu ajută deloc şi te întrebi ce face bine”, a spus Basarab Panduru la orangesport.ro.

„Nu este un închizător pur, dar nu avem un închizător pur, nici Marius, nici Răzvan Marin”, a subliniat Mihai Stoica.

Marius Marin este căpitanul echipei Pisa, formaţie care evoluează în Serie B, competiţie transmisă exclusiv în AntenaPLAY.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și