Închide meniul
Video

„Mă simt extraordinar!” Ianis Hagi, prima reacţie după golul marcat în Columbia – România 3-2: „Am dovedit mereu la naţională”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 martie 2024, 0:14

Ianis Hagi, prima reacţie după golul marcat în Columbia - România 3-2

Ianis Hagi, în timpul interviului / AS.ro

Ianis Hagi a avut prima reacţie după golul marcat în Columbia – România, scor 3-2, amical care a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Fiul „Regelui” anunţă că este în mare formă şi speră să fie în lotul lui Edi Iordănescu la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sub privirile lui Gică Hagi, Ianis Hagi a marcat împotriva Columbiei. Mijlocaşul în vârstă de 25 de ani i-a ridicat în picioare pe fanii României. Intrat în minutul 56, Ianis s-a făcut remarcat. A marcat golul de onoare al reprezentativei tricolorei. Fiul lui Gică Hagi a reuşit să recupereze o minge şi a înscris cu „sete”, în poarta lui Vargas.

Ianis Hagi, prima reacţie după golul marcat în Columbia – România 3-2

Două teste unde s-au încercat foarte multe chestii, jucători pe care Mister a vrut să îi încerce pe diferite poziţii, inclusiv pe mine. Bine, poziţie nouă la naţională… ca şi număr 8 am mai jucat la club şi în Belgia. Două teste bune, să zic aşa. Clar, când pierzi, nu îi place nimănui. Dar ţinând cont de situaţii, de schimbări, de adversarul pe care l-am înfruntat în seara asta, putem să luăm şi chestii pozitive.

În primul rând, înseamnă mult că a venit familia. Am reuşit să-i scot puţin din stresul şi munca pe care o au zi de zi în ţară. Mereu sunt recunoscător că am posibilitatea asta să îi fac fericiţi. Apoi da, aici a fost un amical, ei au jucat în 94 la Mondiale, e diferenţă mare. Când marchezi împotriva Columbiei, o naţională aşa puternică cum sunt ei şi neînvinşi de 21 de meciuri acum, clar sunt şi chestii pozitive acum… şi individual, şi colectiv.

Presiunea e la fel şi cu turneu final, şi fără turneu final. E presiunea pe care o am zi de zi. Eu îmi doresc în fiecare zi să fiu mai bun. Însă într-adevăr, situaţia nu este una extraordinar din decembrie încoace. Dar a fost decizia pe care am luat-o în vară (n.r. de a fi împrumutat la Deportivo Alaves), nu o să mă uit în urmă. Ştiu unde m-am dus, am avut motivele mele, pentru care am luat decizia asta.

Reclamă

Ianis Hagi: „Mai mult decât să mă antrenez 100% şi să fiu pregătit pentru fiecare meci, eu nu pot să fac”

Mi-a mers foarte bine până în decembrie, la naţională ultimele 6-7 meciuri am probabil tot atâtea reuşite… sau 5 reuşite în 6 meciuri. Mă simt bine. Nu cred că golul ăsta îmi dă încredere mai mare. Încrederea şi forma pe care o am, zilnic, chiar dacă nu se vede la TV pentru că o am zi de zi şi o simt şi o văd… este una foarte bună. Mă simt extraordinar, mă simt foarte bine pregătit. Însă sunt decizii care, la un moment dat, nu sunt în controlul meu.

Eu ştiu capacitatea mea de fotbalist, ştiu în ce formă sunt. Cred că s-a dovedit de fiecare dată când am venit la naţională în ce formă sunt. Mai mult decât să mă antrenez 100% şi să fiu pregătit pentru fiecare meci, eu nu pot să fac. Mingea este în partea cealaltă, eu îmi aştept şansa. De fiecare dată când am avut şansa, putem să fim de acord că am făcut-o foarte bine. Echipa merge foarte bine în Spania, suntem foarte aproape de a ne îndeplini obiectivul„, a declarat Ianis Hagi în exclusivitate pentru AS.ro.

La finalul meciului cu Columbia, Gică Popescu l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a anunţat că îl vede titular la EURO 2024.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă aş opina, aş fi subiectiv. Modul cum a făcut-o în seara aceasta, cu atitudinea cu care a intrat, îşi merită postul de titular, dacă are astfel de acţiuni, a recuperat mingea la golul pe care l-a marcat. Dacă va avea o astfel de abordare şi la echipa de club, va fi titular indiscutabil la turneul final”, a declarat Gică Popescu, într-o intervenţie la Antena 1, la finalul meciului Columbia – România 3-2, care a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

„Îl vedem pe Ianis la EURO 2024?” Gică Hagi a dat imediat răspunsul

Gică Hagi a dat imediat răspunsul atunci când a fost întrebat dacă îl vom vedea pe fiul său, Ianis, la EURO 2024. „Regele” este prezent la duelul dintre Columbia şi România, pentru a-i susţine pe „tricolori”.

Ianis Hagi a fost lăsat pe banca de rezerve şi la duelul României cu Columbia, după ce a stat pe bancă şi la cel cu Irlanda de Nord. Mijlocaşul lui Deportivo Alaves a fost introdus pe teren în minutul 56, în locul lui Valentin Mihăilă.

Suntem înaintea unui meci internaţional, amical şi sperăm să iasă un meci bun. (N.r. Despre golul său contra Columbiei) A fost frumos, a fost la Mondial, acum e amical, un test foarte important pentru România şi aşteptăm Europenele.

(N.r. Ce aşteptări să avem la EURO) Să ajungem bine, să credem în noi şi să facem un campionat bun. Cu siguranţă, vom fi mai buni decât înainte, pentru că în fotbal, cât trăieşti, înveţi. Sper că jucătorii români să fie mai bine.

(N.r. Îl vedem pe Ianis la European) Vorbim de echipa naţională acum, sperăm ca echipa naţională să facă bine”, a declarat Gică Hagi, înainte de meci, pentru AntenaSport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:15 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:39 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Clujenii au deschis scorul! Meci vital pentru olteni 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria Vezi toate știrile
Citește și