Închide meniul

Mandatul lui Mirel Rădoi la naţională se apropie de final! Gabi Balint e categoric: „Va trebui să plece în septembrie!”

Dragoș Vasile Publicat: 7 iunie 2021, 22:57

Reclamă
Mandatul lui Mirel Rădoi la naţională se apropie de final! Gabi Balint e categoric: „Va trebui să plece în septembrie!

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Mirel Rădoi, desfiinţat de Florin Prunea

Mandatul lui Mirel Rădoi la naţională se apropie de final. Gabi Balint este de părere că actualul selecţioner trebuie schimbat în septembrie dacă naţionala nu va obţine rezultate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mandatul lui Mirel Rădoi la naţională se apropie de final! Gabi Balint e categoric

„Rădoi e încăpățânat, nu se va schimba, așa s-a format el ca antrenor. Dar vreau să știu ce și-a propus și ce i-a reușit. Dacă și-a propus să debuteze jucători, a reușit, sunt vreo 4, dacă și-a propus să dea mai multe goluri decât adversarul, nu i-a ieșit deloc.

În septembrie, nu mai trece nimeni cu vederea rezultatele astea, toată lumea îi va spune că nu se mai poate dacă nu vor mai fi șanse la calificare, cred că nici el nu va dori să rămână. Va trebui să plece imediat, trebuie să-i dai șanse altui antrenor ca să pregătească cealaltă campanie”, a spus Balint la Digi Sport.

Mirel Rădoi nu renunţă după un nou eşec. „Avem pe ce construi!”. Tricolorii, învinşi de Anglia după 51 de ani

Mirel Rădoi nu renunţă după un nou eşec, al patrulea consecutiv pe banca reprezentativei tricolore. România a fost învinsă în deplasare, de Anglia, într-un amical de lux disputat la Middlesbrough.

„A fost o partidă destul de intensă, echilibrată, am avut situaţiile noastre. Am încercat să ne facem jocul, am reuşit pe început de meci. Din păcate, dacă sunt supărat în această seară, sunt supărat că ajungem în faţa porţii, dar nu reuşim să înscriem. A fost un joc echilibrat cu Anglia.

Reclamă

Mă bucur de acest joc în seara asta, avem pe ce construi în septembrie. Cred că putem discuta şi de acel penalty la Ivan. Spre deosebire de jucătorul lor, jucătorul nostru are o tăietură destul de mare. Cred că şi ei trebuie să ţină cont de aceste decizii”, a declarat Mirel Rădoi, după Anglia – România 1-0, la PRO X.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și