Închide meniul

Marcel Răducanu, după comparaţia Gică Hagi – Nicolae Dobrin: „E o tâmpenie. Îmi fac cruci cu o mie de mâini!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 februarie 2023, 10:51

Marcel Răducanu, după comparaţia Gică Hagi – Nicolae Dobrin: „E o tâmpenie. Îmi fac cruci cu o mie de mâini!

Marcel Răducanu a avut o reacţie categorică după declaraţia făcută de Dănuţ Lupu

Marcel Răducanu, reacţie în dezbaterea Gică Hagi - Nicolae Dobrin / Colaj Profimediaimages/Hepta

Marcel Răducanu a răbufnit după ce a auzit de comparaţia Gică Hagi – Nicolae Dobrin. Dănuţ Lupu a declanşat o dezbatere aprinsă în momentul în care a declarat că nu Hagi este „Regele” fotbalului românesc, ci fostul mare jucător al lui FC Argeş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fost mijlocaş al Stelei şi al Borussiei Dortmund, Răducanu a avut o reacţie vehementă şi nu îşi explică de ce există interes pentru titulatura de „Rege”. A făcut o comparaţie cu Lionel Messi, Cristiano Ronaldo şi Diego Maradona.

Marcel Răducanu, scandalizat după comparaţia Gică Hagi – Nicolae Dobrin

Fotbalistul român al anului 1980 cere să nu se mai facă comparaţii între Hagi şi Dobrin.

Stau şi mă uit la ce se întâmplă în România şi îmi fac cruci cu o mie de mâini. Aici am ajuns să avem dezbateri despre cine a fost cel mai mare jucător al României din toate timpurile şi cine merită titulatura de ‘Rege’, asta e ultima problemă a fotbalului românesc.

În loc să ne preocupe creşterea valorii campionatului intern, să scoatem jucători talentaţi care să mai ajungă să mai joace şi ei prin Europa, pe oamenii din fotbalul românesc îi interesează cine a fost ‘Rege’.

Reclamă

Dacă vorbim de regi în fotbalul românesc, atunci lui Messi, Ronaldo, Maradona cum trebuie să le spunem? Dumnezei? Această titulatură de ‘Rege’ n-ar trebui să existe, mi se pare o tâmpenie.

Da, au fost jucători mari, fiecare la timpul lui, şi-au pus toţi amprenta asupra fotbalului românesc”, a declarat Marcel Răducanu la orangesport.ro.

Gică Hagi este cel mai bun marcator al naţionalei României, la egalitate cu Adi Mutu. Ambii au înscris 35 de goluri. Hagi este al doilea cel mai selecţionat tricolor, cu 125 de apariţii la prima reprezentativă.

Reclamă 4 / 0/3

Dobrin a scris istorie în tricoul lui FC Argeş, echipă pentru care a înscris 106 goluri în 390 de partide. „Prinţul din Trivale” are 6 goluri în 48 de selecţii la echipa naţională.

Dănuț Lupu, replică finală pentru Gică Hagi: „Nu e regele fotbalului românesc şi am să explic de ce!”

Dănuț Lupu a oferit o replică finală pentru Gică Hagi, după ce în primă fază a declarat public că nu îl consideră „Regele” fotbalului românesc. Fostul mijlocaș de la Dinamo, Rapid sau Brescia a atras un val uriaș de critici asupra sa după declarațiile acide făcute la adresa lui Hagi.

Fostul internațional cu 14 selecții sub „tricolor” a vrut să lămurească polemica respectivă, explicând de ce, din punctul lui de vedere, Nicolae Dobrin rămâne cel mai mare fotbalist din România.

Domnule, eu nu înţeleg de ce s-a creat toată isteria asta după ce eu am declarat că Hagi nu este ‘Regele’ fotbalului românesc. Haideţi să o lămurim odată pentru totdeauna, ca să fie foarte clară treaba: din punctul meu de vedere, da, Hagi nu este regele fotbalului şi am să mă explic.

Pentru mine, ‘Regele’ fotbalului românesc este Dobrin şi o spun aici doar din punct de vedere fotbalistic, al tehnicii pe care o avea Dobrin şi care era net superioară lui Hagi. Aşa cred eu, aşa văd eu lucrurile.

Dobrin nu avea viteza lui Gică Hagi, total de acord, dar tehnic vorbind, eu cred că a fost şi va rămâne cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor şi lui aş putea să-i atribui titulatura de ‘Rege’ al fotbalului.

Vreau să se mai înţeleagă un lucru: eu n-am absolut nimic cu fotbalistul Gică Hagi, cu antrenorul Gică Hagi, îl consider unul dintre cei mai mari jucători români, din istoria fotbalului nostru, dar nu ‘Rege’”, a spus Dănuț Lupu.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și