Închide meniul

Marcel Răducanu, verdict înainte de Lituania – România (21:45, Antena 1 și AntenaPLAY). Sfat important pentru „tricolori”

Alex Ioniță Publicat: 15 octombrie 2024, 17:08

Reclamă
Marcel Răducanu, verdict înainte de Lituania – România (21:45, Antena 1 și AntenaPLAY). Sfat important pentru „tricolori

Marcel Răducanu, verdict înainte de Lituania - România (21:45, Antena 1 și AntenaPLAY)

Marcel Răducanu, în timpul unui meci / Hepta

Marcel Răducanu a venit cu un verdict înainte de Lituania – România. Fostul internațional a vorbit despre șansele tricolorilor și a venit și cu un sfat important pentru aceștia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Lituania și România va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY, de la ora 21:45. Meciul contează pentru etapa cu numărul 4 din grupa C2 a UEFA Nations League.

Marcel Răducanu, verdict înainte de Lituania – România (21:45, Antena 1 și AntenaPLAY)

Marcel Răducanu este de părere că România pleacă cu prima șansă la duelul cu Lituania. Totuși, fostul internațional a transmis că jucătorii echipei naționale trebuie să se concentreze, chiar dacă, pe hârtie, adversarul este mai slab cotat.

„(n.r. În Lituania batem?) Așa ar trebui. Totuși, într-o viață petrecută în fotbal, am învățat că trebuie concentrare maximă la orice partidă, oricât de slab ți s-ar părea adversarul”, a spus Marcel Răducanu, potrivit iamsport.ro.

În meciul tur cu Lituania, de la București, adversarii le-au pus o serie de probleme tricolorilor. Scorul pauzei a fost de 1-1, iar jucătorii lui Mircea Lucescu au câștigat partida grație unor goluri semnate de Răzvan Marin (min. 87) și de Alex Mitriță (min. 90+2).

Reclamă
Reclamă

Duelul din seara de marți, dintre Lituania și România, se va juca la Kaunas, pe stadionul „Dariaus ir Gireno”, cu o capacitate de aproximativ 15.000 de locuri.

Decizia luată de FRF, cu doar câteva ore înainte de Lituania – România

Decizia luată de FRF, cu doar câteva ore înainte de Lituania – România. Meciul de la Kaunas va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, de la ora 21:45, şi în format LIVE VIDEO pe AS.ro.

Federaţia Română de Fotbal a anunţat că tricolorii vor juca în echipament albastru. Este pentru prima dată când România joacă în echipamentul de culoare albastru care a fost lansat în urmă cu aproape 2 ani.

Reclamă

România va juca al patrulea meci din actuala ediţie a Ligii Naţiunilor la Kaunas, cu Lituania. Cu Mircea Lucescu pe bancă, România are un parcurs perfect: 3 victorii din tot atâtea meciuri. Mai mult, naţionala României a marcat 3 goluri în fiecare meci: 3-0 în Kosovo, 3-1 acasă cu Lituania şi 3-0 în Cipru.

Mircea Lucescu a decis lotul României pentru meciul cu Lituania, care va fi de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Astfel, după ce Nicuşor Bancu a primit cartonaş galben în Cipru şi e suspendat pentru partida cu Lituania, Mircea Lucescu trebuia să mai renunţe la un jucător. Iar selecţionerul a luat decizia.

Astfel, ca şi în partida din Cipru, Alexandru Paşcanu nu va face parte din lotul României pentru partida cu Lituania, conform uefa.com.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:11

Emma Răducanu nu mai face față criticilor. Britanica ocupă locul 57 în clasamentul WTA, după mai multe accidentări

19:01

Reacția lui Rio Ferdinand, după ce a aflat că Sir Alex Ferguson va fi OUT de la Manchester United: „Nimeni nu e în siguranță!”

19:00

LIVE TEXTRomânia U21 – Elveţia U21 0-0! „Finala” pentru EURO 2025, în Giuleşti! Duel „de foc” pentru naţionala lui Pancu

18:57

„Se bat patronii pentru titlul de antrenorul anului!” Arlauskis, comparaţie incredibilă între Gigi Becali şi Mihai Rotaru

18:51

Giovanni Becali a spus ce îi lipseşte lui Darius Olaru pentru a se transfera de la FCSB: „Sper ca Lucescu să îl ajute”

18:44

Un jucător din Liga 1, inclus în topul celor mai promiţători tineri din lume! Împarte lista cu Lamine Yamal

1 FotoDavid Popovici a spus motivul pentru care nu mai vrea să conducă niciuna dintre cele două maşini primite de la Ion Ţiriac! 2 Scoţienii au anunţat ce se va întâmpla cu Ianis Hagi, la Rangers! Verdictul dat după Cipru – România 0-3 3 Revoluția vitezei la McLaren. Analiza lui Adrian Georgescu 4 Programul complet al Marelui Premiu al Statelor Unite! Cursa, duminică, de la 22:00 (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY) 5 Ciprian Tătăruşanu l-a făcut praf pe Helmut Duckadam: „Nu mi-a dat niciun sfat pozitiv!” Acuzaţii dure 6 Top 10 al celor mai valoroşi fotbalişti români. Surpriză uriaşă: prezenţa unui jucător care nu are nicio selecţie la naţionala
Citește și