Închide meniul

Marius Lăcătuş, despre declaraţiile lui Octavian Popescu la adresa lui Pancu: „La noi e la modă, are antrenorul ceva cu ei”

Alex Masgras Publicat: 6 septembrie 2023, 10:30

Reclamă
Marius Lăcătuş, despre declaraţiile lui Octavian Popescu la adresa lui Pancu: „La noi e la modă, are antrenorul ceva cu ei

Marius Lăcătuş, despre declaraţiile lui Octavian Popescu la adresa lui Pancu

Octavian Popescu, în România U21 - Ucraina U21 / Profimedia

Marius Lăcătuş, despre declaraţiile lui Octavian Popescu la adresa lui Pancu. Fostul mare jucător nu este de acord cu ieşirea tânărului de la FCSB, care s-a declarat nemulţumit de faptul că nu a fost convocat la naţionala de tineret a României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu a mers mai departe şi a spus că Daniel Pancu ar avea ceva personal cu el, motiv pentru care nu se regăşeşte în lotul României U21, pentru debutul în campania de calificare pentru EURO U21 2025

Marius Lăcătuş, despre declaraţiile lui Octavian Popescu la adresa lui Pancu: „La noi e la modă, are antrenorul ceva cu ei”

Marius Lăcătuş nu consideră normală ieşirea lui Octavian Popescu şi crede că acesta ar trebui să fie supărat mai mult pentru faptul că a pierdut naţionala de seniori, nu cea de tineret. De asemenea, „Fiara” l-a sfătuit pe Popescu să se gândească mai mult la jocul său, care nu a impresionat în ultima perioadă:

„La noi e la modă, inclusiv cu cei care mai sunt prin străinătate, că are antrenorul ceva cu ei. Eu cred că Tavi ar trebui să se gândească la ce joacă și la faptul că a pierdut echipa mare a naționalei.

Principala preocupare a lui ar trebui să fie nu să ajungă la tineret, ci la echipa mare națională. Nu poți tu să îi ceri explicații selecționerului. Eu n-am văzut niciodată antrenor sau selecționer care să-și taie singur craca.

Reclamă

Îmi vine greu de crezut că un antrenor are un jucător de valoare și că nu îl bagă să joace sau că nu îl cheamă la lot”, a declarat Marius Lăcătuş, la digisport.ro.

Octavian Popescu, furios după ce Daniel Pancu nu l-a convocat la naţionala U21

Octavian Popescu a fost furios după ce Daniel Pancu nu l-a convocat la naţionala U21. Popescu a spus că se aştepta să fie chemat la echipa naţională de tineret a României. Octavian Popescu nu a fost convocat de Daniel Pancu la naţionala de tineret, iar „perla” lui Gigi Becali a luat foc din această cauză.

„Nu pot comenta alegerea domnului Pancu, știu că are ceva cu mine mai demult. Nu știu cu ce i-am greșit. A fost o surpriză pentru mine. Se poate orice în viitor. Mă așteptam să fiu convocat, am fost puțin șocat când am văzut lista. M-a deranjat. Mi-am spus că trebuie să îi demonstrez că meritam și eu să fiu acolo. Chiar mă aşteptam să fiu convocat.

Reclamă 4 / 0/3

Când am văzut astăzi lotul, am fost puţin şocat. Mergem înainte, sper să demonstrez pe teren şi să mă cheme pe viitor. M-a deranjat. Mi-am spus că trebuia să demonstrez că meritam să fiu acolo. Sper să mai jucăm în Ghencea”, a spus Octavian Popescu la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 VIDEOSporting – Portimonense 3-0 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY! „Leii”, tot mai aproape de titlu în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și