Închide meniul

Marius Şumudică a pus tunurile pe tricolori. "Oricine poate să fie selecţioner". Jucătorii, făcuţi praf. "Puşcaş a jucat execrabil, Mogoş s-a încălţat invers!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 martie 2021, 20:14

Marius Şumudică a pus tunurile pe tricolori. "Oricine poate să fie selecţioner". Jucătorii, făcuţi praf. "Puşcaş a jucat execrabil, Mogoş s-a încălţat invers!"

Profimediaimages

Marius Şumudică, reacţie nervoasă după Armenia - România 3-2

Antrenorul care i-a pregătit pe Alexandru Maxim şi Alin Toşca la Gaziantep este sigur că Rădoi nu are experienţa necesară pentru a fi selecţionerul primei reprezentative. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică exclude varianta de a fi numit selecţionerul României

"Eu n-am nimic cu Mirel, îl apreciez, dar ține de experiență. În momentul în care tu întorci de la 0-1, ai 2-1 și ai pregătite schimbările, trebuie să vezi în momentul respectiv cât e scorul și să închizi jocul. Eu chiar am avut experiențele astea și d-aia am luat-o de la Liga 3.

Noi marcasem două goluri, aveam 2-1. Indiferent cu cine jucam n-aveai voie să schimbi și să rămâi cu doi atacanți în teren, plus că Pușcaș făcuse un joc prost! A jucat execrabil. N-a avut nicio reușită. Număr 9 contra Armeniei! Eu înțeleg că e un spaniol antrenor la Armenia, cu vastă experiență, dar am ajuns să ne comparăm cu Armenia? Ne comparăm tehnic, tactic cu Armenia așa am ajuns? Dacă ne comparăm cu ei poate fi oricine selecționer al României. Nu ai voie! Trebuia să rămână cu un singur atacant.

De două meciuri zic că avem probleme pe zonă centrală. Avem probleme, nu avem număr 6. Îl scoatem pe Stanciu, care a acoperit o mare rază de acțiune și rămânem cu Marin. Ok, îl retragi pe Cicâldău, care era exuberant, marcase două goluri, îl atrăgea jocul ofensiv. Trebuie să simți ca antrenor momentele astea. În zonă centrală, primul gol îl luăm acolo. Urcă jucător cu mingea nu știu câți metri, și nu e nimeni tampon în jucătorul care șutează. După care, facem 11 metri cu Crețu pe o lipsă de informare.

Azi am jucat cu o echipă modestă, dar bine organizată tactic. Toți în spatele mingii, bine pregătit fizic, dar modestă din punct de vedere tehnic, fără cei mai buni jucători ai lui. E posibil ca Armenia să aibă atâtea ocazii de gol cu România?

Reclamă

S-a văzut clar azi. Eu am crezut că sunt scheme de antrenament. Eu am văzut azi 3-4 faze în momentul în care adversarii noștri veneau contra noastră și noi ne apăram cu cei 4 și veneau cei 2 din fața apărării. Păi benzile, mijlocașii? Eu n-am văzut în viața mea așa ceva? Tu trebuie să ataci mingea și imediat ceilalți să se strângă, noi ne lăbărțam. Eu n-am văzut în viața mea asa ceva!", a spus Șumudică la Digi Sport.

Nici Vasile Mogoş, titularizat în flancul drept al apărării, nu a scăpat. Şumudică asigură că nu îşi doreşte să vină în locul lui Mirel Rădoi la echipa naţională.

"Noi avem o generație care chiar joacă în campionatele puternice, în Serie A, Maxim în Turcia. Mogoș, săracul, n-am văzut. Am crezut că s-a încălțat invers în prima repriză. I-a pus pe contraatac. Trebuie să spunem adevărul! Pe mine să mă scoateți din context, nu sunt antrenor de națională. Mie îmi place să fiu zi de zi în iarbă", a precizat antrenorul român.

Reclamă 4 / 0/3

Reprezentativa României a condus-o cu 2-1 pe Armenia, dar a cedat pe final. Haroyan şi Barseghyan au întors scorul cu reuşitele din minutele 87, respectiv 89.

Recomandări
  • România, învinsă la Erevan
  • Marius Şumudică, reacţie categorică la adresa tricolorilor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și