Închide meniul

Marius Şumudică, ironic cu şefii FRF după ce nu i-a fost propus postul de selecţioner. „Să fie pus Stoichiţă. E cel mai bun, dă ordine din tribună!”. Reacţie extrem de acidă

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 decembrie 2021, 10:19

Marius Şumudică, ironic cu şefii FRF după ce nu i-a fost propus postul de selecţioner. „Să fie pus Stoichiţă. E cel mai bun, dă ordine din tribună!. Reacţie extrem de acidă

Marius Şumudică, atac la Mihai Stoichiţă

Colaj Hepta

Fostul antrenor al CFR-ului este dezamăgit că nu se află pe lista posibililor selecţioneri ai României. Acesta este convins că ar fi meritat să fie sunat după ce au picat negocierile cu Gică Hagi, Dan Petrescu şi Răzvan Lucescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică a pus tunurile pe Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă

Oarecum te deranjează pentru că am avut nişte performanţe în fotbalul românesc. Am realizat ceva. Dar nu ştiu care sunt criteriile după care se aleg selecţionerii. Momentul respectiv, ceea ce ai făcut, ce experienţă ai, ai câştigat trofee, ai jucat Champions League, ai jucat Europa League, adică sunt… eu mă calificam aşa, când am făcut o acoladă mă gândeam ceea ce am realizat eu în cariera mea. Să câştigi campionatul cu Astra, să iei o Supercupă, să te califici de două ori în grupe, să ieşi din grupele Europa League… erau nişte performanţe. Am fost ales antrenorul anului în 2016-2017, adică aveam ceva în spate. Dar probabil că sunt alte criterii. Interese e mult spus!

Sunt oameni care probabil se uită la ce se întâmplă acum. Şumudică neavând rezultate la Malatya nu mai este luat în calcul. Pe mine nu mă deranjează că nu mă numeşte cineva, dar din 10 sau 20 de antrenori care erau puşi pe o listă să nu apar şi eu şi să apară nişte antrenori care abia au dat cu nasul de mirosul ierbii. E jenant!„, a declarat Marius Şumudică la revenirea în ţară.

Şumudică a fost ironic cu directorul tehnic al Federaţiei. A venit cu propunerea ca Stoichiţă să fie numit selecţioner.

Eu în momentul în care am spus de un Dan Petrescu, indiferent că a venit după mine la CFR Cluj, de Gică Hagi, de Victor Piţurcă, de Răzvan şi Mircea Lucescu, sunt antrenori cu care niciodată nu o să pot să mă compar în momentul de faţă. Nu spun că merit să fiu chemat înaintea acestor antrenori. Dar uşor-uşor coborând şi fiecare refuzând… cred că mai trebuia să urc şi eu în clasament şi să fiu pe listă. Dar nu am prins săracul nici ultima treaptă. Am alunecat şi m-am dus în jos.

Reclamă

Eu sincer în momentul de faţă l-aş pune pe domnul Stoichiţă. Cred că domnul Stoichiţă e cel mai bun şi cel mai în măsură să conducă. El e de cinci ani în miezul problemei, am văzut că dă din tribună ordine. Face! Cred că este un om foarte bine pregătit… (Reporter: Ne duce la EURO!) dacă apare domnul Stoichiţă cred că dau ăştia vreo derogare şi apare şi prin Qatar„, a precizat Şumudică.

Citește și:

Mihai Stoichiţă, ultimele detalii despre viitorul selecționer

Mihai Stoichiţă a oferit ultimele detalii despre viitorul selecționer. Directorul tehnic al FRF a explicat cu cine vor negocia șefii FRF după Edi Iordănescu, Adrian Mutu și Ladislau Boloni.

Victor Pițurcă este pe lista FRF, după ce Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță au negociat cu Edi Iordănescu, Adrian Mutu și Ladislau Boloni. Șefii Federației Române de Fotbal vor negocia cu fostul selecționer la începutul lui 2022.

Reclamă 4 / 0/3

Nu am discutat încă cu Pițurcă… când să vorbim cu el, de Revelion? Am vorbit cu ceilalți trei (n.r. – Mutu, Iordănescu și Boloni). Pe Boloni l-am simțit un om echilibrat, cu un CV impresionant, cu multă experiență în fotbalul european, care trebuie să redescopere fotbalul românesc.

Toți trei, Adi, Edi, Loți, au chef de muncă, au optimism și realism în ceea ce privește situația echipei naționale. Ce m-a bucurat în toate întâlnirile e că fiecare dintre ei își dorește să fie selecționerul echipei naționale. Sunt dornici să preia această funcție, cu riscurile de rigoare, pentru că nu trecem prin cel mai bun moment”, a declarat Mihai Stoichiță pentru digisport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:40 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! Vezi toate știrile
Citește și