Închide meniul

Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 28 martie 2024, 8:20

Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul Regelui”

Victor Angelescu, anunţ despre venirea lui Marius Şumudică la Rapid

Marius Şumudică/ Hepta

Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat de acesta la națională, în meciul cu Columbia. Antrenorul român a dat verdictul despre internaționalul de la Alaves și a menționat că acesta a prestat un joc foarte bune, în duelul de pe Wanda Metropolitano.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a fost rezervă în ambele partide ale României, din această lună. În meciul cu Columbia, mijlocașul a reușit să marcheze și a ajuns la cinci goluri marcate la echipa națională.

Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională

Marius Șumudică a declarat că Ianis Hagi are „foame” de performanță și de a demonstra, date fiind minutele sale puține pe care le bifează la echipa de club. Antrenorul a mai menționat că poziția ideală a lui Ianis, pe care acesta dă randament, este de mijlocaș în zona centrală.

„Șumi” a lăudat și schimbările făcute de Edi Iordănescu, în timpul meciului cu Columbia, schimbări care au reușit să aducă un plus jocului.

„Avem individualități și în momentul în care Ianis Hagi a înscris și a vrut să demonstreze, pe fondul ăsta de inconstanță și după accidentarea deosebit de gravă, transferul într-un campionat unde nu e ușor de jucat, dar foamea de performanță, de a demonstra că are o calitate deosebită, a dus la această prestație. Dintr-un pressing am reușit să revenim un pic în joc la scorul de 0-3.

Reclamă

E clar că schimbările ne-au ajutat, am crescut. Hagi este un jucător care dă un anumit randament în zonă centrală. Pe Hagi dacă-l izolezi în bandă, trebuie doar în dreapta, să intre cu piciorul stâng. Hagi e număr 10, are calitatea asta de a da pase filtrante, decisive, să pună în valoarea atacanții”, a declarat Marius Șumudică, conform digisport.ro.

Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei

Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei. Fostul antrenor de la Gaziantep, care l-a relansat pe Drăguș, a vorbit despre situația din ofensiva selecționatei pregătite de Edi Iordănescu.

De asemenea, „Șumi” a menționat că atacantul pe care l-a adus la Gaziantep este o soluție mult mai bună pentru echipa națională, față de George Pușcaș, legitimat în prezent la Bari, în Serie B, competiție care se vede exclusiv în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Îmi pun și eu o întrebare, pentru mine e o enigmă. Dacă Drăguș marchează 13 goluri în Turcia din poziția de atacant central, nu ar fi fost mai bine să-l folosești cu Irlanda de Nord din poziția aia? Niciodată nu cred că Pușcaș poate fi o soluție înaintea lui Drăguș.

Luați cifrele, statistica, cum a zis Gică mai devreme. Tot o dăm cu Serie B, cu Italia. Păi comparăm Serie B cu campionatul Turciei? Uitați-vă cine joacă în fiecare campionat, ce sume sunt. Noi tot vorbim de asta pentru că avem jucători în Serie B. Dennis Man face obiectul unui transfer, e clar, e titular la echipa de pe primul loc”, a spus Marius Șumudică, la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
Vezi toate știrile
Citește și