Închide meniul

Marius Şumudică, şocat după România U21 – Spania U21 0-3: „E incredibil!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 iunie 2023, 22:16

Reclamă
Marius Şumudică, şocat după România U21 – Spania U21 0-3: „E incredibil!

Marius Şumudică, şocat după România U21 - Spania U21 0-3

Marius Şumudică, în timpul unui meci/ Profimedia

Marius Şumudică s-a declarat şocat după România U21 – Spania U21 0-3. Lui Şumudică nu i-a venit să creadă când a văzut cât de slab a jucat naţionala de tineret României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Marius Şumudică a spus că nici abordarea tactică a meciului nu a fost una inspirată şi a criticat alegerile tactice făcute de Emil Săndoi.

Marius Şumudică, şocat după România U21 – Spania U21 0-3

Sunt multe probleme care sunt la nivelul echipelor de juniori și de tineret. În primul rând, calitatea antrenorilor. În al doilea rând, infrastructura la cluburi, de unde vin, cum sunt pregătiți.

Apoi e aria de selecție. Nivelul campionatului nostru nu le dă un spirit de luptă extraordinar. Mă uitam că erau Bîrligea, Petrila, Louis Munteanu, jucători care la noi fac diferența.

Lipsa de dorință, de agresivitate, filosofia de abordare a meciului… Nu se poate să stai în jumătatea proprie din primul minut, să aștepți să te paseze Spania, să nu pui niciun fel de problemă.

Reclamă

Eu am întâlnit astfel de echipe, dar încerc să le pun probleme printr-un pressing. Noi ne-am retras din primul minut, ne-am lăsat dominați. Așa, nu are cum să nu iasă golul.

E incredibil să nu dai un șut pe spațiul porții timp de 90 de minute. E incredibil, când ai crema fotbalului la U21.

Eu am urmărit meciul și sunt șocat de abordarea partidei. Altceva, îl pui pe Ișfan să joace mijlocaș central? Pe Louis Munteanu, în bandă? Sunt niște lucruri care pe mine m-au frapat”, a spus Marius Șumudică la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Emil Săndoi, bulversat după România U21 – Spania U21 0-3

Emil Săndoi a reacționat după România U21 – Spania U21 0-3. Echipa națională U21 a pierdut prima partidă din cadrul Campionatului European U21 în fața Spaniei, cu scorul de 0-3. Starurile ibericilor au dominat copios în meciul care s-a jucat pe Stadionul Steaua din Ghencea. În faţa a aproximativ 21.000 de suporteri, jucătorii lui Emil Săndoi au avut mari dificultăţi.

Selecționerul naționalei U21, Emil Săndoi, a declarat, la finalul partidei, că este îngrijorat din cauza lipsei de personalitate pe care jucătorii au arătat-o în partida de pe stadionul Steaua. Acesta dorește totuși să le ridice moralul fotbaliștilor, înaintea meciului cu Ucraina U21.

„Ne doream și ne așteptam la mai mult. Sunt puțin îngrijorat. Am avut lipsă de personalitate, am avut mingea în posesie la primele două goluri. Ne-am grăbit, nu am avut control în anumite momente. Spania e o super echipă, a demonstrat asta astăzi.

În prima repriză și noi am ajuns aproape de poartă, dar din punct de vedere defensiv au închis bine culoarele. Dintr-o acțiune de contra-atac am primit primul gol. Am pierdut foarte ușor, dar Spania a demonstrat că e mai bună. A fost o presiune mare pe jucători. Poate și faptul că nu am jucat meciuri oficiale a fost o problemă. Trebuie să le ridicăm moralul jucătorilor, este un duș rece, dar peste 3 zile ne așteaptă o partidă care va fi și ea deosebit de grea.

Problema a fost această teamă pe care am avut-o în jocul de astăzi, atunci când a venit mingea la jucători, în unele situații de contra-atac, am luat cele mai proaste decizii”, a spus Emil Săndoi, la finalul partidei, pentru tvr.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și