Închide meniul

Mesajul primit de Edi Iordănescu de la familie în timpul partidei România – Grecia. „Doar asta m-a ținut departe la primul tău meci!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 25 martie 2022, 21:26

Mesajul primit de Edi Iordănescu de la familie în timpul partidei România – Grecia. „Doar asta m-a ținut departe la primul tău meci!

Edi Iordănescu debutează la echipa națională

Hepta

România – Grecia LIVE TEXT. Edi Iordănescu debutează pe banca României în meciul amical cu Grecia, care se joacă în format LIVE TEXT pe www.as.ro. Noul selecționer a primit un mesaj din partea familiei chiar în timpul partidei din Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu e urmărit din tribune la debutul pe banca naționalei de legendarul său tată, Anghel Iordănescu, dar sora selecționerului n-a putut să asiste la partidă. Maria Iordănescu e infectată cu Covid-19 și urmărește România – Grecia doar din fața televizorului.

Ce mesaj a primit Edi Iordănescu de la familie în timpul meciului România – Grecia

„Doar Covid-ul m-a ținut departe la primul tău meci!”, a scris Maria Iordănescu, pe Instagram.

Sursa: Instagram Maria Iordănescu
Sursa: Instagram Maria Iordănescu

Și Mircea Lucescu e prezent în tribune la partida România – Grecia.

Edi Iordănescu are doi frați, pe Alexandru și Andrei, în timp ce Maria e singura fată a familiei.

Reclamă

Edi Iordănescu nu a asistat la cununia civilă a surorii sale

Maria Iordănescu, fiica lui Anghel Iordănescu, s-a căsătorit la starea civilă. La marele eveniment a fost prezent şi Gigi Becali, cel care a acceptat să îi fie naş. Becali a pus o singură condiţie: nu va sta la petrecere.

De la cununia civilă, a lipsit Edi Iordănescu. Actualul selecționer, pe atunci pe banca FCSB-ului, se afla cu echipa în cantonament, acolo unde pregătea derby-ul cu Dinamo.

„La ora asta sora-mea este la starea civilă şi eu zâmbesc la voi în faţă! La sora mea nu am ajuns, la frati-miu la nunta nu am ajuns, la fiu-miu la botez cred…„, a spus Edi Iordănescu în cadrul unei conferinţe de presă.

Reclamă 4 / 0/3

România – Grecia LIVE TEXT | Meciurile României se văd la Antena 1

Antena 1 este noua destinaţie pentru meciurile României din următorii 6 ani! Spectacolul va începe în luna iunie, atunci când tricolorii debutează în Nations League.

Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028. Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României.

  • 4 iunie 2022: Muntenegru – România (21:45)
  • 7 iunie 2022: Bosnia și Herțegovina – România (21:45)
  • 11 iunie 2022: România – Finlanda (21:45)
  • 14 iunie 2022: România – Muntenegru (21:45)
  • 23 septembrie 2022: Finlanda – România(21:45)
  • 26 septembrie 2022: România – Bosnia și Herțegovina (21:45)

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

România – Grecia e LIVE TEXT pe www.as.ro, vineri seară, de la ora 20.15.

Recomandări
  • Edi Iordănescu debutează pe banca României
  • Mesajul primit de selecționer de la famile în timpul partidei

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase! 23:55 VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal 23:54 FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate 23:41 AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina” 23:27 EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024! 23:10 „Normal că m-aș întoarce!” Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat! 22:52 Florin Prunea, reproș pentru Victor Angelescu pe „tema Marius Șumudică”! Ce i-a spus acționarului minoritar de la Rapid 22:44 Visul de Champions League al lui Gigi Becali, spulberat deja de Iosif Rotariu: „Lotul FCSB-ului este subţire valoric şi numeric!” 22:29 „Și calul aleargă!” Mircea Rednic sare cu prime și are un plan „diabolic”, pentru a-i păstra pe jucătorii împrumutați de la Rapid 22:16 Bernadette Szocs luptă cu cele mai bune jucătoare de tenis de masă la Saudi Smash 2024 (1-11 mai, AntenaPLAY) Vezi toate știrile
Citește și