Închide meniul

Mesajul selecționerului Elveției, înaintea duelului cu România: „Va fi diferit!” „Tricolorii” vor întâlni liderul grupei

Viviana Moraru Publicat: 17 iunie 2023, 11:57

Reclamă
Mesajul selecționerului Elveției, înaintea duelului cu România: Va fi diferit!” Tricolorii” vor întâlni liderul grupei

Mesajul selecționerului Elveției, înaintea duelului cu România

Murat Yakin/ Sascha Steinbach - Keystone

Mesajul selecționerului Elveției, înaintea duelului cu România, din preliminariile EURO 2024, nu a întârziat să apară. Murat Yakin a declarat că duelul contra „tricolorilor” va fi mult diferit față de duelul pe care naționala sa l-a câștigat în ultima etapă, în fața celor de la Andorra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România are șapte puncte, după primele trei etape din grupa de calificare. De cealaltă parte, Elveția a obținut trei victorii, și astfel este lider în grupa naționalei.

Mesajul selecționerului Elveției, înaintea duelului cu România

„Vom fi pregătiţi” pentru meciul de luni împotriva României, a declarat selecţionerul naţionalei de fotbal a Elveţiei, Murat Yakin, după victoria naționalei sale cu Andorra, scor 2-1.

„Da, va fi un meci diferit (faţă de cel cu Andorra – n. r.). Mai ales pe plan defensiv. Noi am arătat deja ce ştim să facem. Unele lucruri trebuie îmbunătăţite, asta e clar. Dar vom fi pregătiţi”, a afirmat Murat Yakin, citat de presa din Ţara Cantoanelor.

Andorra a marcat la singura sa ocazie… Din fericire, am reuşit să ţinem de rezultat!”, a spus tehnicianul, citat de agerpres.ro.

Reclamă

„Speram să aduc un nou elan odată cu schimbările efectuate după o oră de joc. Din păcate asta nu s-a întâmplat”, a continuat selecţionerul. Fără a-i numi, el a remarcat evoluţiile sub aşteptări avute de Andi Zeqiri, Renato Steffen şi Steven Zuber, cei trei fotbalişti introduşi în minutul 61. „Nu au reuşit cu adevărat să combine”, a spus Yakin.

Dar nu trebuie să uităm că adversarul ştie să se apere. Şi că noi am făcut o primă repriză cu adevărat bună. Chiar dacă uneori ne-a lipsit răbdarea, cred că a fost o seară bună pentru noi, cu acest al treilea succes în trei meciuri”, a spus Yakin.

Daniele Orsato va arbitra Elveția – România, în preliminariile EURO 2024

Daniele Orsato va arbitra duelul dintre Elveția și România, duel din a patra etapă a grupelor de calificare la EURO 2024. „Tricolorii” luptă pentru victorie, chiar dacă meciul se anunță unul „de foc”, cu favorita grupei.

Reclamă 4 / 0/3

Arbitrul italian Daniele Orsato va conduce la centru meciul Elveţia – România, care se va disputa, luni, la Lucerna.

Orsato va fi ajutat la cele două linii de Ciro Carbone şi Alessandrro Giallatini. Rezervă a fost desemnat Andrea Colombo.

Daniele Orsato este unul dintre cei mai buni arbitrii din lume, arbitrând numeroase meciuri la nivel europena. Italianul a arbitrat chiar și în România, fiind la centru în duelul din finala Cupei României, dintre Dinamo și Rapid, din 2012.

La duelul României cu Kosovo, Danny Makkelie a fost la centru. Arbitrul a avut o prestație solidă, existând un singur moment tensionat, anume golul marcat de kosovari în minutul 69. După ce a consultat VAR, centralul a luat decizia de a anula reușita gazdelor.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și