Închide meniul

„Mi-a zis că e lipsă de respect!” Mircea Rednic continuă „războiul” cu Adi Mutu şi i-a dat replica: „Nu se poate compara cu mine”

Publicat: 3 august 2024, 18:31

Reclamă
„Mi-a zis că e lipsă de respect! Mircea Rednic continuă „războiul cu Adi Mutu şi i-a dat replica: „Nu se poate compara cu mine

Mircea Rednic continuă "războiul" cu Adi Mutu şi i-a dat replica

Mircea Rednic şi Adi Mutu / Colaj Profimediaimages

Mircea Rednic continuă „războiul” cu Adi Mutu şi i-a dat replica fostului atacant al naţionalei României. Antrenorul celor de la UTA a răbufnit după un mesaj primit de la „Briliant”. A avut o reacţie vehementă, după ce Mutu a ajuns pe lista scurtă a FRF pentru postul de selecţioner.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mutu se poate compara cu mine? Hagi are două campionate cu aceeași echipă, eu am cu Rapid și cu Dinamo!„, a fost declaraţia dată de Rednic care l-a nemulţumit pe Adi Mutu. Cel mai bun marcator al reprezentativei tricolore, la egalitate cu Gică Hagi, i-a scris „Puriului” şi i-a bătut obrazul.

Mircea Rednic continuă „războiul” cu Adi Mutu şi i-a dat replica

Rednic nu s-a putut abţine şi a ţinut să afirme că nu îşi va cere scuze. „Nu se poate compara cu mine, încă„, a transmis Mircea Rednic celui care le-a antrenat pe FC Voluntari, Al Wahda U21, România U21, FCU Craiova, Rapid, Neftchi Baku şi CFR Cluj.

Am spus doar că nu se poate compara cu mine. E un lucru realist. Vorbesc ca antrenor. Nu știu de ce l-a deranjat. Mi-a trimis un mesaj și mi-a zis că e lipsă de respect. N-a fost lipsă de respect! Statistica arată că nu se poate compara cu mine, încă. El e mai tânăr, are tot viitorul în față. I-am și transmis că îi doresc să aibă mai multe performanțe decât mine.

N-am de ce să-mi cer scuze. Eu am spus ceea ce cred și am vorbit pe acte. Ați mai înflorit voi, dar asta e altceva„, a declarat Mircea Rednic la o conferinţă de presă a celor de la UTA.

Reclamă
Reclamă 4

În vârstă de 62 de ani, Rednic este ultimul antrenor care le-a făcut campioane pe Rapid (2003) şi Dinamo (2007).

Adrian Mutu, replică acidă pentru Mircea Rednic: „Nu te folosi de numele meu! E lipsă de respect!”

Adrian Mutu i-a dat o replică acidă lui Mircea Rednic, după ce antrenorul celor de la UTA s-a declarat nemulţumit că numele său nu apare pe lista oficialilor de la FRF. „Briliantul” a transmis că a luat legătura imediat cu „Puriul”, după atacul acestuia.

Reclamă

Adrian Mutu nu a întârziat să-i ofere replica lui Mircea Rednic. „Briliantul” s-a declarat surprins de faptul că numele său a apărut în discursul vehement al „Puriului”.

De asemenea, Mutu a transmis clar că Rednic nu ar fi trebuit să se folosească de numele său şi a transmis că este o lipsă de respect ceea ce a făcut antrenorul de la UTA.

Nu știu, întrebați-l pe el. Eu am vorbit, i-am trimis mesaj. Mi-a și răspuns. A zis că se referea la antrenori acum. Înțeleg că e mai bătrân decât mine. A câștigat campionatul, e de 20 de ani antrenor, eu sunt doar de șase.

Dar nu îi dă niciun drept să aibă lipsă de respect, profesionalism, colegialitate și diplomație. I-am spus lucrurile astea în față, i le spun și public. Cred că între noi, colegii antrenori, trebuie să existe diplomație.

Faptul că ție nu îți convine că numele meu e acolo, nu e vina mea!”

Indiferent dacă vrei să îți expui punctul de vedere, îl spui, ești liber, dar nu mă ataca pe mine când încerci să pui punctul pe ‘i’ în alte lucruri. Lasă-mă pe mine în afara ecuației tale. Vorbește, dar nu te folosi de mine, de numele meu pentru a îți expune punctul de vedere.

Nu i-o zic doar lui Mircea Rednic, ci tuturor care fac lucrurile astea. Am rămas mirat. Nu înțelegeam de unde până unde întru eu în ecuația asta. Faptul că numele meu se află pe această listă, trebuie să spun că nu e vina mea.

Faptul că ție nu îți convine că numele meu e acolo, nu e vina mea. Când ai un punct de vedere, nu e normal să te folosești de altcineva. Să dai în altcineva pentru a te expune și a arăta valoarea. Probabil Mircea Rednic știe, dar probabil nu a gândit când a vorbit.

Nu și-a cerut scuze. Nici nu aveam pretenția asta. E mai în vârstă, probabil așa vede lucrurile el. Rednic face lucrurile astea și a mai făcut. O dată a zis de mine că m-a avut ca jucător. Nici măcar nu mă cunoaște ca om, mă cunoaște foarte puțin.

Nu m-ai avut ca jucător. Când m-a avut el pe mine ca jucător? Când eu am plecat în 2000? Probabil nu mai ține minte. De câte ori l-am văzut, l-am respectat și îl respect în continuare. Îi respect opinia, dar nu te lega de mine”, a declarat Adrian Mutu, conform fanatik.ro.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:18

Imane Khelif a învins-o pe Luca Anna Hamori şi şi-a asigurat o medalie olimpică

20:00

Farul Constanța – Poli Iași LIVE TEXT (21:00). Gică Hagi, în căutarea primei victorii din acest sezon. Echipele de start

19:45

Elisabeta Lipă, anunţ despre gestul uriaş făcut de Ion Ţiriac: „Nu falimentează! Mi-a zis asta!”

19:24

Mesajul lui Dan Petrescu pentru Louis Munteanu: „Sper să aibă noroc! El trebuie să intre în teren și să joace fotbal!”

19:15

Chen Meng şi-a apărat titlul olimpic, după o finală colosală cu Sun Yingsha

18:50

Simone Biles a câştigat medalia de aur la sărituri! Un nou record uriaş pentru gimnasta din SUA

1 FotoImagini de senzaţie cu Ianis Hagi şi Elena în luna de miere. Paradisul unde au plecat cei doi: „Ce frumuseţe!” 2 FotoCâţi bani a primit solistul din momentul controversat al „Cinei cea de Taină”, de la deschiderea Jocurilor Olimpice 3 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 7 | România a obţinut două medalii de argint la canotaj 4 Foto„Incompetenţi şi furioşi!” Reacţii fără precedent, după scandalul de dopaj din finala de 100 m liber de la Jocurile Olimpice 5 Dinamo – Gloria Buzău 4-1. „Câinii” au făcut spectacol de ziua lui Cornel Dinu şi sunt pe locul 2 în Liga 1! „Dublă” Politic 6 FotoDavid Popovici, aşteptat cu flori pe aeroport la revenirea în România: „E nevoie de bani investiţi în sport”
Citește și