Închide meniul

„Mie nu mi-e frică!”. Gică Hagi a răbufnit la adresa selecţionerilor naţionalelor României şi acuză jocuri de culise: „Începem iar cum a fost în 2015”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 octombrie 2022, 15:22

„Mie nu mi-e frică!. Gică Hagi a răbufnit la adresa selecţionerilor naţionalelor României şi acuză jocuri de culise: „Începem iar cum a fost în 2015

Gică Hagi, Farul

Gică Hagi, la conferinţa de presă / Antena Sport

Gică Hagi a răbufnit la adresa selecţionerilor naţionalelor României. „Regele” a izbucnit la conferinţ de presă de după meciul Farul Constanţa – UTA, scor 2-0, din etapa a 12-a a Ligii 1. Pe primul loc în campionatul României, Hagi acuză jocuri de culise.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel mai bun fotbalist din istoria reprezentativei tricolore a tras un semnal de alarmă. Totul după ce jucătorii săi de la Farul nu au adunat minute la echipele naţionale. I-a dat exemplu pe Constantin Grameni şi Alexi Pitu, care nu l-au convins pe Emil Săndoi la reprezentatativa sub 21 de ani a României.

Gică Hagi a răbufnit la adresa selecţionerilor naţionalelor României

„Banu a debutat. L-am debutat că nu a fost la lot, a uitat să-l ia. Căpitanul echipei care a câştigat campionatul cu diferenţă. Şi a uitat să-l ia! Jucător de mare perspectivă, noi suntem Farul, e greu la Constanţa. Numai de la Hagi? Păi dacă e căpitan şi suntem campioni. Dacă nu iei căpitanii, pe cine să iei atunci?

Atenţie, vorbim de un jucător, numărul 8, al doilea Neluţu Sabău, din punctul meu de vedere. Un jucător foarte foarte valoros. Puternic, mai mult defensiv, şi tehnic. Şi nu a fost la lotul naţional la meciurile importante. Dintr-o dată, aşa! A trebuit să îl iau pe băiat la echipa mare, să-l arăt! Mie nu mi-e frică, lor le e teamă. Dar de ce?

Sau poate trebuie să luăm prea puţini de la Constanţa! Începem iar cum a fost în 2015, să luăm jucători puţini de aici. Cât a jucat Pitu? 1 minut! Cel mai bun pasator din prima ligă şi la locul numărul 1. Joacă la echipa de pe primul loc. Şi a stat 10 minute la lot! A venit şi mi s-a îmbolnăvit că nu s-a antrenat. Grameni cât a jucat? De-abia alerga. Sunt jucători de la primul loc, înseamnă că suntem şi noi buni la ceva. Joci cu ăia de pe primul loc, nu cu cei de pe locul 10 sau 14.

Reclamă

Sunt prea mulţi de la mine. Am văzut, la o echipă au început să schimbe al meu cu al meu. La lotul naţional au început să schimbe al meu cu al meu. Să nu fie prea mulţi pe teren! Le zic iar, direct aşa. Dar nu vreau să zic ca să creez o presiune enormă. E pozitiv, dar nu vreau să creez presiune, mai bine tac din gură!”, a declarat Gică Hagi la conferinţa de presă.

Alexi Pitu are un gol şi cinci pase decisive în această ediţie a Ligii 1. Atacantul în vârstă de 20 de ani a fost titular în 9 meciuri din campionat. Pitu a fost rezervă atât în amicalul România U21 – Spania U21 1-4, cât şi în România U21 – Olanda U21 0-0.

România U21 a pierdut primul amical cu Emil Săndoi antrenor

Echipa naţională de tineret a României a pierdut amicalul de la Cluj, scor 1-4, cu echpa similară a Spaniei. A fost primul meci din al doilea mandat al lui Emil Săndoi la naţionala U21.

Reclamă 4 / 0/3

Pe Cluj Arena, Spania a deschis scorul în minutul 8, prin Abel Ruiz, şi şi-a majorat avantajul în minutul 16, când a înscris, din nou, Abel Ruiz. În minutul 35 atacantul român Jovan Markovic s-a accidentat şi nu a mai putut continua partida, fiind înlocuit. Riquelme a ridicat scorul la 3-0 pentru iberici în minutul 80. România a redus din diferenţă prin Miculescu, în minutul 86. Rezultatul final a fost stabilit de Riquelme în minutul 90.

ROMÂNIA U21: R. Popa – A. Dumitrescu (Coubiş 90), Drăguşin (A. Pitu 90), Racoviţan, Ţicu – Screciu, Lixandru (Miculescu 61) – Sefer (Grameni 61), L. Munteanu (Işfan 61), Petrila (Oct. Popescu 69) – Markovic (Birligea 35, Dican 90). ANTRENOR: Emil Săndoi

SPANIA U21: Tenas – A. Martinez, Chust, Pacheco, A. Balde (Miranda 46) – Rodri (Baena 46), Nico González, Turrientes – S. Gomez, A. Ruiz, Bryan Gil (Riquelme 46). ANTRENOR: Luis de la Fuente

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și