Închide meniul
Video

Mihai Pintilii se relaxează alături de Alex Chipciu înaintea meciurilor naţionalei României: „Aşa putem fi 80%-90% calificaţi”

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 septembrie 2023, 21:54

Reclamă

Mihai Pintilii se relaxează alături de Alex Chipciu înaintea meciurilor naţionalei României

Mihai Pintilii şi Alex Chipciu / AntenaSport

Mihai Pintilii se relaxează alături de Alex Chipciu înaintea „dublei” naţionalei României cu Israel şi Kosovo. Amândoi îi ţin pumnii lui Edi Iordănescu şi speră să vadă reprezentativa tricoloră la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ei sunt rivali în campionat, dar prieteni buni in afara terenului. Pintilii si Chipciu si-au luat cateva zile libere si au fugit la aer curat, intr-o locatie de lux, aproape de Bucureşti.

Mihai Pintilii se relaxează alături de Alex Chipciu

Tricolorii sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru meciul cu Israel, care va fi 9 septembrie. La 3 zile distanţă au meci de „foc” cu Kosovo, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, pe 12 septembrie, de la ora 21:45.

La urma urmei, dacă vrem să ne calificăm trebuie să câştigăm aceste două meciuri. Dacă le vom câştiga, 80-90% vom fi calificaţi„, a declarat Mihai Pintilii pentru AntenaSport.

Pintilii şi Chipciu şi-au adus familiile, pentru câteva zile de linişte, departe de fotbal. Ei au ales o locatie de lux, aflată la doar 70 de kilometri de Bucureşti. Dacă Pintilii a ieşit la o plimbare cu bicicleta, Chipciu a ales să se recupereze la saună!

Reclamă

Sincer, n-am ştiut despre acest loc, a fost soţia mea şi mi-a povestit şi chiar am vrut să văd cum e„, a spus Alex Chipciu.

Sunt cu prietenul meu, Alex, cu care avem o relaţie de familie foarte bună. Ne relaxează o plimbare cu bicicleta, ai ce să faci. Am înţeles că se face mustul, o să degustăm„, a reacţionat şi Mihai Pintilii.

Pintilii şi Chipciu au venit în vacanţă de la cursurile Şcolii de Antrenori.

Reclamă 4 / 0/3

Cu el, da, îmi petrec foarte mult timp. Suntem şi la Şcoala de Antrenori! Astăzi am petrecut toată ziua cu el!„, a precizat Chipciu.

Mesajul lui Edi Iordănescu, după ce a anunţat lotul României pentru dubla cu Israel şi Kosovo

Edi Iordănescu a transmis un mesaj pentru site-ul Federaţiei Române de Fotbal, după ce a fost anunţat lotul României pentru dubla cu Israel şi Kosovo.

Ne aflăm în fața unui moment important în drumul nostru spre EURO 2024. Meciurile cu Israel și Kosovo reprezintă o șansă mare de a lua o opțiune serioasă de calificare. E o oportunitate pe care am câștigat-o luptând în meciurile de până acum și de care trebuie să profităm, trebuie să abordăm aceste partide cu determinare și concentrare maxime! Avem șansa reală de a reveni la Campionatul European după 8 ani de zile.

Cred că avem calitatea și valoarea necesare să ne impunem și să ne urmăm visul. Am încredere în jucători și în spiritul lor de sacrificiu. Parcursul din aceste preliminarii a arătat că această echipă poate și, mult mai important, că luptă până la final pentru obiectivul pe care ni l-am propus.

Nu vreau să vorbesc despre jucătorii care ne lipsesc din motive medicale. Așa cum am mai spus-o, sunt aici, împreună cu staff-ul meu, pentru a găsi soluții, nu alibiuri. Selecția pentru aceste două partide nu s-a bazat doar pe talentul individual. Mai sunt jucători pe care îi monitorizăm, au fost alături de noi și forma lor la club este bună, dar am preferat la acest moment, pentru o provocare de acest nivel, să mizăm pe jucători cu mai multă experiență la națională și care au fost mai mereu parte a acestui nucleu. Totodată, sunt fotbaliști care ar putea reveni în circuitul naționalei, dacă evoluțiile lor bune recente vor deveni o constantă.

„Haideți să demonstrăm că suntem o adevărată echipă”

Am plecat pe un drum și continuăm pentru că eu am convingerea că aceasta este calea spre Campionatul European. Consider că forța grupului și coeziunea pe care acești jucători o demonstrează pe teren, cât și în afara lui, ne pot duce acolo unde ne dorim cu toții. Avem obligația de a reprezenta cu cinste România și fotbalul nostru, iar deznodământul parcursurilor din cupele europene din aceste zile ne obligă și mai mult.

Mesajul meu merge și către suporterii echipei naționale. Dragi români, să fim uniți și să-i susținem cu toții pe jucătorii noștri în aceste meciuri ce ne pot duce atât de aproape de calificare. Haideți să demonstrăm că suntem o adevărată echipă și că Luptăm Împreună! Avem nevoie de susținerea voastră și cred cu tărie că pe Arena Națională, cu 50.000 de români în tribună, putem obține orice ne propunem.

Reclamă

Cu încredere, spirit, muncă și coeziune vom ajunge la EURO 2024!”, a transmis Edi Iordănescu pentru frf.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și