Închide meniul

Mihai Stoica a comentat declaraţiile lui Daniel Pancu, ce şi-a explicat gestul prin faptul că a crezut că a murit Louis Munteanu!

Alex Ioniță Publicat: 16 octombrie 2024, 22:48

Reclamă
Mihai Stoica a comentat declaraţiile lui Daniel Pancu, ce şi-a explicat gestul prin faptul că a crezut că a murit Louis Munteanu!

Mihai Stoica a reacționat, după gestul lui Daniel Pancu din România U21 - Elveția U21 3-1

Colaj cu Mihai Stoica și Daniel Pancu / Hepta

Mihai Stoica a comentat declaraţiile lui Daniel Pancu, ce şi-a explicat gestul prin faptul că a crezut că a murit Louis Munteanu! Oficialul de la FCSB a comentat ieșirea selecționerului echipei naționale U21, de la meciul din Giulești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România U21 s-a calificat la EURO 2025 după victoria cu selecționata similară a Elveției, care s-a văzut în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Mihai Stoica a comentat declaraţiile lui Daniel Pancu, ce şi-a explicat gestul prin faptul că a crezut că a murit Louis Munteanu!

În prima repriză a partidei din Giulești, Daniel Pancu a fost eliminat, după ce a intrat pe teren și s-a dus „glonț” către arbitru.

Ieșirea lui Pancu a venit după un fault asupra lui Louis Munteanu. După meci, selecționerul a transmis că, la momentul respectiv, a crezut că a avut loc o tragedie pe teren și că acesta ar fi fost motivul pentru care s-a năpustit asupra arbitrului.

Totuși, Mihai Stoica este de părere că explicațiile lui Pancu au fost puerile. Totodată, oficialul de la FCSB a transmis că gestul selecționerului a fost deranjant, având în vedere politica FRF. Totuși, MM este de părere că selecționerul nu ar trebui demis.

Reclamă
Reclamă

”(n.r. Aţi văzut un gest asemănător?) La nivel de echipe naţionale, nu. (n.r. L-aţi demite?) Nu, nu l-aş demite. Este clar că gestul a deranjat, mai ales că federaţia se exprimă mereu pe toate căile de comunicare politically corect, ar putea să ia măsuri ca să se explice că, de fapt, educaţia este mai importantă decât fotbalul, nu-i aşa.

Este excepţional să meargă braţ la braţ, dar trebuie să faci fotbalul în primul rând. Explicaţiile lui au fost puerile. Nu stau în picioare sub nicio formă: ”Am crezut că a murit (n.r. Louis Munteanu)”

Clar că a intrat să îl forţeze pe arbitru să-i schimbe cartonaşul din galben în roşu şi i-a ieşit”, a spus Mihai Stoica, la primasport.ro.

Reclamă

Gigi Becali, reacție categorică după ce Daniel Pancu și-a ieșit din minți și a fost eliminat

Daniel Pancu nu s-a putut abține, în meciul decisiv al României U21 pentru calificarea la EURO 2025. Selecționerul a sărit la arbitru, la o fază petrecută în minutul 27.

Pancu a văzut direct cartonașul roșu și riscă o suspendare uriașă, după scandalul monstru care a avut loc pe teren. România U21 ar putea evolua fără selecționer pe bancă, la meciurile de la Campionatul European de anul viitor.

După cele petrecute în meciul României U21, Gigi Becali a reacționat și el. Acesta a subliniat că Daniel Pancu a comis o greșeală uriașă, care îi va afecta cu siguranță cariera.

„Ce crezi, că ești în România? Nu știu, nu mă bag, e prea băiat bun Pancu, nu vrea să-l critic, chiar dacă a greșit extraordinar de mult. Așa ceva nu ai voie să faci în viața ta. Lasă că nu stă pe bancă, rămâne pată toată viața lui”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Daniel Pancu a intrat în teren, după ce Louis Munteanu a fost faultat extrem de dur de Jaquez. Arbitrul nu a luat imediat o decizie, după fault, și asta l-a scos din sărite pe selecționer. Ulterior, Elveția U21 a rămas în inferioritate numerică, fiind eliminat jucătorul care l-a faultat pe atacantul român.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:55

Gigi Becali, anunţ surprinzător! Partida importantă la care FCSB va menaja jucători: „Am început să înţeleg fanatismul fanilor”

23:08

„Numai un dereglat poate să facă asta” Mihai Stoica i-a făcut praf pe suporterii rapidişti care l-au înjurat pe Octavian Popescu!

22:46

Serena Williams, pe patul de spital! Problemele de sănătate care au obligat-o pe fosta tenismenă să se opereze

22:23

Cazul lui Gigi Becali de la Comisia de Disciplină a fost amânat! Discuţia importantă care are loc înainte de decizie

21:48

Zeljko Kopic a făcut anunţul despre lotul pentru derby-ul Dinamo-FCSB: „Sunt vești importante și bune pentru toți”

21:47

„Mai lăsaţi-mă şi cu elveţienii ăştia” Daniel Niculae a răbufnit după calificarea naţionalei U21 la EURO 2025!

1 VideoUrnele actualizate pentru preliminariile World Cup 2026, după Lituania – România 1-2. Ce îi aşteaptă pe tricolori 2 EXCLUSIVNicolae Stanciu e cu gândul la World Cup 2026, după Lituania – România 1-2: „Vom da totul pentru a ataca Mondialul” 3 „Ei ţin naţionala în spate!” Gigi Becali a ridicat în slăvi patru jucători de la naţionala României. Ce a spus despre Lucescu 4 EXCLUSIV„Atunci s-a produs declicul!” Gică Popescu știe când a „renăscut” echipa națională! Mesaj ferm după al patrulea succes la rând 5 VideoBernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu s-au calificat în turul 2 la dublu mixt, la Campionatul European Individual, în AntenaPLAY 6 VIDEOLionel Messi, evoluţie monumentală, în Argentina – Bolivia 6-0. Hattrick şi două assist-uri: „Vreau doar să mă simt bine”
Citește și