Închide meniul

Mihai Stoica îl dă de gol pe Dan Petrescu! Ce ar fi spus antrenorul despre echipa naţională: „Nu era ăla adevărul”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 15 ianuarie 2022, 13:30

Mihai Stoica îl dă de gol pe Dan Petrescu! Ce ar fi spus antrenorul despre echipa naţională: „Nu era ăla adevărul

Mihai Stoica e managerul general de la FCSB

Mihai Stoica, manager general FCSB, într-o conferință de presă / Antena Sport

Mihai Stoica şi Dan Petrescu au lucrat împreună la Unirea Urziceni, acolo unde au câştigat titlul, dar acum managerul general al vicecampioanei duce un război de la distanţă cu rivalul de la CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica îl dă de gol pe Dan Petrescu!

MM Stoica a dezvăluit ce a aflat despre Dan Petrescu. Oficialul vicecampioanei susţine că în perioada când se aştepta un răspuns oficial din partea sa, Dan Petrescu le-a spus apropiaţilor că va fi antrenorul echipei naţionale a României. „Nu era adevărul ăla. Din moment ce a spus apropiaţilor că e pus la naţională, asta e. Da, ce o să declare, dar asta nu înseamnă că aflăm adevărul”, a spus Mihai Stoica, anunţă telekomsport.ro.

Ce a spus Dan Petrescu după ce a refuzat naţionala

Dan Petrescu a susţinut că a refuzat naţionala din cauza clauzei din contractul cu CFR Cluj. „Federaţia a venit cu propunerea şi le-am zis să vorbească cu patronul şi a făcut-o. Le-am spus: ‘Am meciuri aici şi nu e normal să vorbesc de FRF’. A venit apoi finalul de campionat. Primul lucru pe care l-am făcut a fost să mă duc la patron, pentru că am o clauză în contract de 400.000 de euro.

Patronul mi-a spus din prima: ‘Nu cumva să îmi ceri să pleci, că nu ai nicio şansă. Ai clauză, dar nu te las să pleci’. Dacă plăteam clauza de 400.000… La FRF mi s-a propus un salariu de 300.000. Trebuia să plătesc 100.000 din buzunarul meu. Dacă găseşte cineva un antrenor care să muncească gratis la naţională, mă duc singur. Celor care mi-au spus că nu înţeleg de ce nu mă duc, le propun să se ducă să antreneze gratis. Eu am vrut să ajung la naţională, dar nu s-a putut.

Îmi doream, dar nu a fost momentul bun. Cât am fost liber 6 luni, nu am fost întrebat. Dacă eram întrebat atunci, sigur acceptam şi pentru mai puţini bani. Nimeni nu munceşte gratis. Asta a fost istoria. În rest, a fost cancan. Ei (n.r Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă) au venit concret la mine, chiar îi apreciez. Mi-au spus că bani nu au prea mulţi. Nu am ce să le reproşez nici lor, nici patronului. Eu voiam la echipa naţională, dar în acelaşi timp sunt foarte fericit la CFR. Am mare încredere în acest lot”, a declarat antrenorul.

Reclamă

După ce Mirel Rădoi a plecat de la naţională Răzvan Burleanu a fost refuzat de Răzvan Lucescu, Gică Hagi şi Dan Petrescu. Momentan, se află în negocieri cu Ladislau Boloni, dar şi dacă acesta refuză ar mai avea pe listă alte două nume. Este vorba despre Edi Iordănescu şi Adrian Mutu.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță Vezi toate știrile
Citește și