Închide meniul

Mihai Stoica l-a criticat pe Alexandru Țîrlea, fundașul dreapta al României U21: „Du-te la gimnastică!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 24 martie 2023, 23:52

Mihai Stoica l-a criticat pe Alexandru Țîrlea, fundașul dreapta al României U21: Du-te la gimnastică!”

Mihai Stoica l-a criticat pe Alexandru Țirlea, fundașul dreapta al României U21

Mihai Stoica / Antena Sport

Mihai Stoica l-a criticat pe Alexandru Țîrlea, fundașul dreapta al României U21. Managerul general de la FCSB a fost foarte dezamăgit de modul în care a evoluat fundașul legitimat în Spania, la Gimnàstic de Tarragona, club de liga a treia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Naționala României U21 a fost învinsă categoric de Portugalia U21, scor 2-0. Lusitanii au controlat meciul de la început până la final.

Mihai Stoica l-a criticat pe Alexandru Țîrlea, fundașul dreapta al României U21: „Du-te la gimnastică!”

„În prima repriză am arătat foarte, foarte rău, ca o echipă care aştepta să primească cât mai puţine goluri. Să se baricadeze. Nu ştiu dacă găsim vinovaţi pentru că aria de selecţie este puţin cam slabă şi atunci ar trebui să-şi reconsidere poziţia unii, care zic că regula U21 este o regulă formidabilă. Nu este deloc formidabilă. Când jucătorii sunt slabi, sunt slabi indiferent dacă e regulă sau nu. Când jucătorii sunt buni, joacă şi fără regulă.

Am văzut nişte jucători…. (n.r. despre Ţirlea) Joci la Gimnastic. Poate te duci la gimnastică, totuşi! Că nu e. Între Pantea şi Ţîrlea este diferenţă mare. S-a văzut. Pantea măcar este vivace. Ok, poate să facă greşeli, dar băiatul ăla, săracul…

L-am mai văzut pe la loturi, că e venit de la Real Madrid. Şi Bawab a fost la Real Madrid şi Barcelona. Facem nişte confuzii foarte mari. Dacă cineva face junioratul într-un club mare punem ştampila de fotbalişti. Nu este în regulă”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

Emil Săndoi a răbufnit după România U21 – Portugalia U21 0-2: „Fotbaliștii care joacă la cluburi mari fac doar un duș cu echipa!”

„Cred că am făcut o primă repriză foarte proastă, cred că aiici a fost o problemă, poate și puțin ghinion pe care îl avem. La primul meci amical al meu am jucat 4-2-3-1 cu Spania, în al doilea meci cu Olanda am jucat în alt sistem. Parcă e un făcut, când jucăm 4-2-3-1 sau 4-3-3 nu a trecut un minut și am luat gol.

Parcă nici eu nu îmi explic, au fost unele stângăcii făcute. Sunt jucători tineri, contează foarte mult moralul pentru ei. În a doua repriză s-au schimbat puțin lucrurile, jocul a fost puțin mai echilibrat față de prima. Poate este o diferență între campionatele în care joacă marea majoritate sau aproape toți dintre ei și fotbalul pe care îl avem noi. Știm că este un decalaj, nu vreau să deranjez sau să jignesc pe nimeni, e un decalaj între echipe, e normal să fie așa. Sunt jucători care joacă la cluburi mari din Europa, acolo joacă, nu bifează un minut sau trei sau fac un duș cu echipa.

Am încredere că vom arăta altfel cu Germania, așa s-a întâmplat și la acțiunea trecută, am arătat altă față. O să încerc să le ridic moralul, asta și încercat în cabină, ne așteaptă un test foarte dificil, întâlnim echipe care își permit să schimbe un 11 întreg și joacă la fel de bine. Trebuie să ne refacem pentru meciul care urmează, vom vedea ce decizii luăm”, a declarat Emil Săndoi la finalul meciului, potrivit sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și