Închide meniul

Mihai Stoica pune presiune în vestiarul lui CFR Cluj. „Dan Petrescu e pus deja selecţioner! S-au înţeles”. Ce se întâmplă cu clauza de reziliere

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 decembrie 2021, 8:30

Mihai Stoica pune presiune în vestiarul lui CFR Cluj. „Dan Petrescu e pus deja selecţioner! S-au înţeles. Ce se întâmplă cu clauza de reziliere

Dan Petrescu ar urma să fie noul selecţioner al României

Profimediaimages

  • Tragerea la sorți a grupelor Nations League 2022-2023 e LIVE pe www.as.ro, joi, de la ora 19:00
  • Mihai Stoica asigură că Dan Petrescu va fi selecţionerul României

MM a vorbit şi despre clauza de reziliere de 600.000 de euro pe care o are antrenorul liderului Ligii 1. Conducătorii Federaţiei au declarat că nu sunt dispuşi să o plătească, fapt confirmat şi de Mihai Stoica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica: „Dan Petrescu e pus selecţioner, aşa am auzit eu”

Se aude că e pus deja. E clar că FRF nu va plăti clauza. Dacă Varga le zicea să plătească, ei nu se mai duceau să discute. Deci, dacă s-au dus înseamnă că deja s-au înțeles. Ştiau ceva când s-au dus. Probabil că Petrescu are nevoie să stea mai liniştit.

Petrescu e pus! Aşa am auzit eu. Aşteptăm data de 20 şi vedem. O supoziţie e că CFR nu e mulţumită de Dan Petrescu dacă îl lasă să plece pe gratis. Ce, suntem aşa buni români acum şi îl lasăm să plece gratis?„, a declarat Dan Petrescu la telekomsport.ro.

Reclamă
Citește și:

Răzvan Burleanu a rupt tăcerea despre numirea noul selecţioner

Răzvan Burleanu i-a ofertat pe Gică Hagi şi pe Răzvan Lucescu, însă ambii antrenori au refuzat propunerea de a deveni selecţioneri. Următorul pe lista lui Burleanu a fost Dan Petrescu. Antrenorul campioanei i-a transmis preşedintelui FRF că îi va da un răspuns pe 20 decembrie, după ce CFR Cluj va juca ultima partidă din an.

Astăzi am fost împuternicit să semnez şi să negociez contractul viitorului selecţioner. Contractul cu Mirel Rădoi s-a încheiat la termen. În ultima perioadă, au fost 4 întâlniri între mine, Mihai Stoichiţă şi Mirel Rădoi. În urma acestor întâlniri, Mirel Rădoi a rămas ferm pe decizie. În ruma recomandărilor comisiei tehnice, am iniţiat mai multe discuţii.

Reclamă

Prima întâlnire pe care am avut-o a fost cu Gheorghe Hagi. A fost prima persoană cu care ne-am întâlnit. A fost o ofertă sinceră şi am simţit că şi el ar fi vrut să ajute echipa naţională din postura de selecţioner. Conflictul de interese a făcut ca Gheorghe Hagi să nu fie selecţioner României. Următorul pe lista noastră a fost Răzvan Lucescu, dar e ataşat de PAOK şi are o clauză uriaşă de reziliere.

Am avut o întâlnire cu Dan Petrescu pe 2 decembrie la Cluj. A fost una foarte bună, în care am discutat de disponibilitate, lot de jucători. Pot să vă spun că până pe data de 20 decembrie 2021, singura variantă de selecţioner cu care lucrăm este Dan Petrescu. Nu a existat o ofertă financiară pentru Dan Petrescu, ci doar o propunere, pentru ca echipa națională să se califice la următorul turneu final.

El își dorește să sprijine naționala, dar trebuie să aibă o discuție cu clubul. Noi am discutat despre strategie, jucători. Până pe 20 decembrie, lucrăm cu un singur scenariu, Dan Petrescu. Nu am discutat despre durata contractului. Dacă Dan Petrescu va fi următorul selecționer, vă va spune durata. Cel mai mult contează îndeplinirea unui obiectiv de performanță, trebuie să fim prezenți la următorul turneu final„, a spus Răzvan Burleanu.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 28 mart., 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 28 mart., 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”