Închide meniul

Mihai Stoica, reacţie acidă după declaraţiile lui Edi Iordănescu: „Există şi familii disfuncţionale!”

Viviana Moraru Publicat: 21 iunie 2023, 12:16

Reclamă
Mihai Stoica, reacţie acidă după declaraţiile lui Edi Iordănescu: „Există şi familii disfuncţionale!

Mihai Stoica a răbufnit după ce UTA a primit penalty

Mihai Stoica/ Hepta

Mihai Stoica a avut o reacţie acidă, după declaraţiile lui Edi Iordănescu. Selecţionerul a declarat, după remiza cu Elveţia, că la echipa naţională există un grup unit, o familie. Aceste afirmaţii l-au scos din sărite pe managerul general de la FCSB, care consideră că „tricolorii” nu au arătat ca o familie, în primele 80 de minute de la Lucerna.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a obţinut dramatic un punct în confruntarea cu Elveţia. „Tricolorii” au fost conduşi cu 2-0, însă au reuşit să egaleze, după două goluri marcate în de Valentin Mihăilă, pe final de joc.

Mihai Stoica, reacţie acidă după declaraţiile lui Edi Iordănescu

Mihai Stoica nu s-a mai putut abţine, după ce a auzit declaraţiile lui Edi Iordănescu. MM a răbufnit şi a declarat că nu toate familiile sunt unite, unele fiind şi disfuncţionale.

Managerul general de la FCSB s-a declarat extrem de revoltat de discursul selecţionerului, mărturisind doar că rezultatul României a fost unul extrem de bun, având în vedere jocul prestat.

„Pe mine mă scoate din sărite exprimarea asta! ”Suntem un grup, o familie”. Repet, am văzut la ştiri, familii în care el venea beat şi o bătea.. Există şi familii disfuncţionale. Dar până în minutul 80 nu am fost o familie? (n.r. ironic).

Reclamă

Sau a divorţat după Elveţia şi am devenit noi o familie?! Hai, că mă şi enervez acum, stau prost cu nervii. Prost tare de tot, vai de capul nostru. Eu aş simplifica discursul, aş spune rezultatul extraordinar, în rest, nu avem ce să mai vorbim şi gata”, a declarat Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Mihai Stoica a reacționat după discursul lui Valentin Mihăilă

Mihai Stoica a reacționat după discursul lui Valentin Mihăilă. Fotbalistul echipei naționale a spus, după meci, că jucătorii selecționatei au nevoie de încredere, pentru a obține rezultate bune. MM Stoica este de părere că, pentru a avea încredere în echipa națională, este nevoie ca jucătorii acesteia să fie titulari la echipele de club și să aibă evoluții bune și constante.

Oficialul de la FCSB nu poate avea încredere în echipa națională, până când jucătorii acesteia nu vor avea rezultate bune și constante. De asemenea, Stoica crede că primul pas către obținerea încrederii este ca fotbaliștii convocați la prima reprezentativă să joace titulari la formațiile lor.

Reclamă 4 / 0/3

„E foarte complicat să ai încredere. Ca să ai încredere, trebuie să-ţi joace fotbaliştii pe undeva. Ăştia care pleacă în străinătate şi care tot cer cu obstinaţie să avem încredere, ar trebui să joace.

Bine, nu joci la Atalanta, că e greu, dar joacă la Parma, tată, titular meci de meci şi are lumea încredere în tine”, a declarat Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și