Închide meniul

Mihai Stoica, replică acidă pentru medicul naţionalei, după „cazul” lui Darius Olaru: „N-aţi avut chef să trimiteţi un mesaj!”

Viviana Moraru Publicat: 16 octombrie 2023, 18:06

Reclamă
Mihai Stoica, replică acidă pentru medicul naţionalei, după „cazul lui Darius Olaru: „N-aţi avut chef să trimiteţi un mesaj!

Mihai Stoica, replică acidă pentru doctorul naţionalei, după "cazul" lui Darius Olaru

Mihai Stoica, la finalul unui meci / Hepta

Mihai Stoica a avut o replică acidă pentru medicul naţionalei, după „cazul” lui Darius Olaru, care a luat amploare. MM este revoltat de faptul că membrii staff-ului „tricolorilor” nu i-au anunţat pe cei de la FCSB despre accidentarea suferită de mijlocaş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darius Olaru a fost scos din lotul naţionalei de către Edi Iordănescu, chiar în ziua meciului cu Andorra. În comunicatul FRF s-a precizat faptul că mijlocaşul FCSB-ului a acuzat probleme medicale.

Mihai Stoica, replică acidă pentru medicul naţionalei, după „cazul” lui Darius Olaru

Medicul echipei naţionale, Claudiu Stamatescu, a oferit detalii despre situaţia lui Darius Olaru. Acesta a dezvăluit că mijlocaşul a resimţit dureri la antrenamentele de sâmbătă, şi a vrut să-l menajeze pentru duelul cu Andorra, pentru ca acesta să nu fie accidentat de un „ţărănoi” (n.r. aşa i-a numit Mihai Stoica pe jucătorii Andorrei).

Replica lui MM nu a întârziat să apară, şi i-a adresat medicului „tricolorilor” un set de întrebări. Acesta s-a declarat revoltat de faptul că FCSB nu a fost anunţată de probleme cu care s-a confruntat Olaru.

De asemenea, Mihai Stoica a transmis că există o lipsă de comunicare în cadrul FRF, subliniind că medicul naţionalei a declarat că Olaru a lovit greşit o minge, în timp ce selecţionerul a declarat că mijlocaşul a călcat strâmb.

Reclamă

„Dacă tot s-a axat pe răspunsuri dl dr Stamatescu, ce ar fi să ne răspundă și la următorul set de întrebări?

– De ce nu ne-ați informat vineri seara despre ce s-a întâmplat la antrenament?

– Dacă ați fost atât de ocupați vineri seara și n-ați avut timp/chef să-i trimiteți măcar un mesaj medicului nostru, de ce n-ați făcut-o sâmbătă dimineață?

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica: „Fără explicaţii puerile!”

– De ce n-ați luat decizia de a-l scoate din lot sâmbătă dimineață?

– De ce nu l-ați trimis la club după accidentare, oricât de “minoră” a fost?

– L-ați investigat și altfel, în afara consultului clinic, sau ați considerat că nu e cazul?

– De ce s-a mai antrenat sâmbătă, riscând să se agraveze presupusa accidentare? Dacă se poate, fără explicații puerile (antrenament fără intensitate etc)

– De ce vă lăudați cu “comunicarea” când n-ați considerat că ar trebui să apăsați câteva taste pt a ne informa că jucătorul nostru s-a accidentat cu 2 zile în urmă și aflăm din presă despre celebrele voastre comunicate?

Dar despre ce “comunicare” vorbim, când selecționerul spune în conferință de presă că Olaru a călcat greșit, iar Dvs că a lovit rău o minge? Sau probabil a călcat greșit după ce a lovit rău mingea…”, a transmis Mihai Stoica, pe contul oficial de Facebook.

Ce a spus medicul echipei naţionale, despre situaţia lui Darius Olaru

Claudiu Stamatescu a dezvăluit că Darius Olaru a suferit o întindere de ligament la antrenamentele de vineri seara, acesta fiind motivul pentru care Edi Iordănescu nu s-a bazat pe serviciile sale, pentru duelul cu Andorra.

Reclamă

„A lovit rău o minge pe finalul antrenamentului de vineri, și-a întins puțin ligamentul colateral intern la genunchi. Nimic serios, dar nici de neluat în seamă. Sâmbătă a făcut antrenament normal și urma să avem feedback de la el, pentru a lua cea mai bună decizie în ceea ce privește prezența lui în lot pentru meciul cu Andorra.

Având în vedere că la antrenamentul de sâmbătă a avut unele rețineri și a mai simțit o oarecare jenă în special când lovea mingea, și pentru că Olaru a spus că nu se simte 100%, în contextul în care se știa modul de joc foarte agresiv al andorranilor, s-a luat decizia de a-l proteja pentru a nu risca o accidentare serioasă.

încerc să-mi imaginez cam ce ar fi spus cei de la FCSB dacă Olaru ar fi jucat și unul dintre ”țărănoii” andorrani, așa cum a spus MM Stoica, l-ar fi lovit pe Olaru la genunchi. Era foarte probabil că s-ar fi întâmplat asta, iar Olaru s-ar fi accidentat grav… Deci ar fi fost mai bine așa?!

Noi n-am fi riscat și dacă Olaru ne-ar fi zis că simte că are ceva dar că ar putea să joace. Chiar luăm în serios orice problemă, oricât de mică”, a declarat medicul naţionalei, Claudiu Stamatescu, conform gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și