Închide meniul

Mihai Stoica, revoltat de o imagine de pe banca României U21, în momentul intonării imnului: „Nu poţi să te prezinţi în chiloţi!”

Viviana Moraru Publicat: 22 iunie 2023, 22:24

Reclamă
Mihai Stoica, revoltat de o imagine de pe banca României U21, în momentul intonării imnului: „Nu poţi să te prezinţi în chiloţi!

Mihai Stoica, revoltat de o imagine de pe banca României U21, în momentul intonării imnului

Staff-ul României U21, în momentul intonării imnului/ Captură TVR

Mihai Stoica s-a arătat extrem de revoltat de o imagine de pe banca tehnică a României U21, în momentul intonării imnului în duelul cu Spania U21. Managerul general susţine că membrii staff-ului tehnic al lui Emil Săndoi au avut o vestimantaţie nepotrivită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România U21 a fost învinsă în meciul de debut la Campionatul European. Spania U21 s-a impus cu scorul de 3-0, într-un meci care s-a desfăşurat pe stadionul din Ghencea.

Mihai Stoica, revoltat de o imagine de pe banca României U21, în momentul intonării imnului

Mihai Stoica i-a taxat pe membrii staff-ului tehnic al naţionalei U21, pentru modul în care s-au prezentat în momentul intonării imnului. Aceştia au fost îmbrăcaţi în pantaloni scurţi şi tricou, vestimentaţie care l-a revoltat pe managerul general de la FCSB.

De asemenea, MM susţine că astfel de imagini nu pot apărea în timpul unui meci al echipei naţionale, astfel că cineva trebuie să ia măsuri.

„Eu sunt puţin reticent. N-am înţeles un singur lucru. Jucătorii și staff-ul au venit îmbrăcați elegant, dar la imn au stat în pantaloni scurţi, cu ciorapi negri și albi. Asta e echipa naţională? Ce înseamnă asta?

Reclamă

Chiar nimeni nu poate să se uite la ei și să le zică să îşi pună pantaloni lungi? La imn nu poţi să te prezinti în chiloţi. Nu arată bine! Nu se poate, nu e normal!”, a declarat Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Mihai Stoica, mesaj categoric pentru Mihai Stoichiţă după înfrângerea suferită de România U21

Mihai Stoica i-a transmis un mesaj categoric lui Mihai Stoichiţă, după înfrângerea suferită de România U21, în faţa Spaniei U21, la EURO 2023. Directorul tehnic de la FRF a transmis, înaintea turneului final european, faptul că „tricolorii mici” se pot lupta pentru titlul european. Această afirmaţie l-a deranjat pe managerul general de la FCSB.

Mihai Stoica a declarat că meciurile de la EURO 2023 nu pot reprezenta un câştig pentru jucători, deoarece sunt pierdute categoric.

Reclamă 4 / 0/3

Managerul general de la FCSB l-a taxat astfel pe Mihai Stoichiţă, pentru declaraţiile avute înaintea turneului final european. MM susţine că jucătorii lui Emil Săndoi au avut o evoluţie foarte slabă, şi astfel nu pot emite pretenţii pentru titlul european de tineret.

„(n.r. Este un câştig un astfel de meci pentru jucători?) Nu. Ştii ce spun jucătorii? Am avut fizic. Nu am atins mingea, am avut fizic. Antrenament fizic. Când fugi după minge, cam asta se traduce. Când am auzit nişte declaraţii că << Atacăm titlul (n.r. european)>>, am spus că înseamnă că nu înţeleg nimic.

Vedeam că nu putem să atacăm pe nimeni, nu că să atacăm titlul european. Nu puteam să atacăm în meciurile amicale. (n.r. Stoichiţă a spus, nu?) Da. Asta o treci ca doping psihologic”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-0. Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună Vezi toate știrile
Citește și