Închide meniul
Foto

Mihai Stoica i-a cerut scuze lui „Gogoașă”, după ce l-a umilit: „Am spus doar tâmpenii, am greșit”

Alex Ioniță Publicat: 14 septembrie 2023, 21:58

Reclamă
Mihai Stoica i-a cerut scuze lui „Gogoașă”, după ce l-a umilit: „Am spus doar tâmpenii, am greșit”

Mihai Stoica și-a cerut scuze, după ce l-a făcut praf pe „Gogoașă”

Mihai Stoica și „Gogoașă” / Colaj Profimediaimages - AS.ro

Mihai Stoica și-a cerut scuze, după ce l-a făcut praf pe „Gogoașă”. Oficialul de la FCSB a vorbit despre declarațiile pe care le-a făcut după partida dintre România și Kosovo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„MM” l-a atacat pe „Gogoașă”, unul dintre liderii ultrașilor de la „Uniți sub Tricolor”, după ce în peluză, la meciul cu Kosovo, a fost afișat mesajul „Kosovo e Serbia”. Partida a fost întreruptă în minutul 17, dar în cele din urmă a fost reluată, după aproximativ o oră. Meciul dintre România și Kosovo, câștigat de „tricolori” cu scorul de 2-0, a fost în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Mihai Stoica și-a cerut scuze, după ce l-a făcut praf pe „Gogoașă”. Ce a aflat managerul general de la FCSB

Mihai Stoica și-a cerut scuze față de „Gogoașă” și a venit cu noi explicații, după incidentele de la partida dintre România și Kosovo. Oficialul vicecampioanei a dezvăluit faptul că respectivul suporter a mediat conflictul dintre fani și autorităț.

Inițial, după partida dintre România și Kosovo, Mihai Stoica l-a criticat dur pe suporter, pentru că a considerat că acesta a pornit conflictul care a dus la întreruperea partidei.

„Vreau să îmi fac o mea culpa, aşa se întâmplă când vorbeşte fără sa îţi iei date, am făcut o ironie la adresa suporterului oltean, Gogoaşă, era tot ce am spus eu era aşa… dar exact invers.

Reclamă

Datorită lui, el şi-a asumat responsabilitatea ca suporterii să nu mai scandeze Kosovo e Serbia. Eu tot ce am spus, am spus doar tâmpenii. Eu am fost informat de cei care au asigurat paza că el a rezolvat totul.

Mi-au zis că m-am luat degeaba de el, că el i-a ajutat. Banner-ul era făcut de alţii, el este acolo, dar nu a făcut el banner-ul iar el le-a spus să se oprească. I-am cerut scuze, i-am prezentat public scuze. I-am zis eşti cunoscut, câteodată notorietatea are un preţ, am greşit şi îmi cer scuze!”, a spus Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Din cauza incidentelor de la meciul de pe Arena Națională, selecționata condusă de Edi Iordănescu riscă să fie sancționată drastic de către oficialii UEFA. Astfel, „tricolorii” ar putea juca fără spectatori cel puțin un meci de „acasă”. România mai are de disputat, în această campanie de calificare pentru EURO 2024, doar 2 meciuri pe teren propriu. Este vorba despre partidele cu Andorra (15 octombrie) și cu Elveția (21 noiembrie).

Reclamă 4 / 0/3

Ce a spus Mihai Stoica despre „Gogoașă”, după România-Kosovo 2-0

E teoria conspiraţiei că cineva vrea să nenorocească echipa naţională. Eu îi ştiu pe ăştia. Unul dintre ei e Gogoaşă, cel tatuat cu sâni, un neica nimeni, care vrea să capete şi el un prestigiu în mintea lui. Dacă a ajuns Gogoaşă să oprească meciul naţionalei..te doare capul! Când te cheamă Gogoaşă, e gata, lasă-ne în pace, Gogoaşă”, a spus atunci oficialul vicecampioanei, potrivit sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și