Închide meniul

Mihai Stoichiţă a anunţat când vor avea loc negocierile dintre Răzvan Burleanu şi Edi Iordănescu: „Ne dorim să rămână”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 februarie 2024, 17:36

Reclamă
Mihai Stoichiţă a anunţat când vor avea loc negocierile dintre Răzvan Burleanu şi Edi Iordănescu: „Ne dorim să rămână

Mihai Stoichiţă a anunţat când vor avea loc negocierile dintre Răzvan Burleanu şi Edi Iordănescu legate de prelungirea contractului

Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Mihai Stoichiţă a anunţat când vor avea loc negocierile dintre Răzvan Burleanu şi Edi Iordănescu legate de prelungirea contractului. Directorul tehnic din FRF a spus că îşi doreşte ca Edi Iordănescu să continue pe banca naţionalei României şi în preliminariile Campionatului Mondial din 2026.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoichiţă a dezvăluit că Răzvan Burleanu şi Edi Iordănescu se vor aşeza la masa negocierilor pentru prelungirea contractului după amicalele României din martie, cu Irlanda de Nord şi Columbia.

Mihai Stoichiţă a anunţat când vor avea loc negocierile dintre Răzvan Burleanu şi Edi Iordănescu

Noi ne dorim să rămână, o să aibă discuţii preşedintele cu el pentru a se stabili noul contract. Cred că imediat după meciurile amicale din martie vor avea loc discuţiile. De ce să ne gândim la variante? Ar fi urât să ne gândim la variante când îl avem pe Edi. Nu mă ocup eu de salariu, e treaba preşedintelui„, a spus Mihai Stoichiţă la sosirea în România.

România are o miză uriașă în Liga Națiunilor!

România are o miză uriașă în Liga Națiunilor! Echipa națională trebuie să își câștige grupa din Liga C, pentru a avea șanse mai mari de calificare la următorul turneu final.

„Tricolorii” lui Edi Iordănescu se află în Grupa 2 din Liga C a UEFA Nations League. Prima reprezentativă se va lupa cu selecționatele din  Kosovo, Cipru și din Lituania / Gibraltar, pentru câștigarea acesteia. Jumătate din duelurile României, din cadrul acestei competiții, se vor vedea live pe Antena 1 și în AntenaPLAY!

Reclamă

Câștigarea grupei din Liga Națiunilor reprezintă o oportunitate imensă pentru echipa națională a României, în ceea ce privește șansele de calificare la Cupa Mondială din 2026, care va avea loc în Statele Unite ale Americii, Mexic și Canada.

Concret, „tricolorii” lui Edi Iordănescu pot obține un loc la barajul pentru următoarea Cupă Mondială, în cazul în care își vor câștiga grupa din Liga C.

Acest scenariu ar fi valid în situația în care România nu va termina pe unul din primele 2 locuri din cadrul preliminariilor pentru Cupa Mondială din 2026. „Tricolorii” nu și-au aflat încă adversarii din cadrul calificărilor pentru următorul turneu final de nivel mondial.

Reclamă 4 / 0/3

„UEFA Nations League 2024/25 va conta și pentru stabilirea ultimelor echipe europene calificate la Campionatul Mondial din 2026. Cel mai bine clasate 4 formații în Liga Națiunilor, exceptând echipele care au încheiat pe primele două locuri în grupele din preliminarii, vor participa la meciurile de baraj pentru Mondial, alături de toate cele 12 echipe de pe locul secund.

Astfel, vor rezulta patru play-off-uri, fiecare cu câte 4 echipe, ce se vor disputa în sistem semifinale-finală, urmând a se stabili ultimele 4 naționale europene participante la Campionatul Mondial din Statele Unite ale Americii, Mexic și Canada”, se arată pe frf.ro.

Până la Cupa Mondială, elevii lui Edi Iordănescu trebuie să se gândească la EURO 2024, care se va juca în această vară. La competiția din Germania, România face parte din Grupa E, alături de Belgia, Slovacia și de câștigătoarea play-off-ului B. Pentru ultimul loc din grupa „tricolorilor” se vor lupta Bosnia, Ucraina, Israel și Islanda.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și