Închide meniul

Mihai Stoichiţă, anunţ despre viitorul lui Edi Iordănescu la naţionala României: „Va continua indiferent de rezultate! A avut unele supărări!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 august 2022, 11:09

Mihai Stoichiţă, anunţ despre viitorul lui Edi Iordănescu la naţionala României: „Va continua indiferent de rezultate! A avut unele supărări!

Edi Iordănescu ar putea pleca de la naţionala României

Edi Iordănescu, pe banca naționalei României / Profimedia Images

  • Mihai Stoichiţă, anunţ despre viitorul lui Edi Iordănescu
  • De ce este dezamăgit Edi Iordănescu

Mihai Stoichiţă, anunţ despre viitorul lui Edi Iordănescu la naţionala României. Oficialul FRF a spus că selecţionerul va continua indiferent de rezultatele pe care le va obţine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoichiţă a dezvăluit că Edi Iordănescu este dezamăgit de rezultatele din primele 4 meciuri din Liga Naţiunilor, însă nu a trebui să transmită acest lucru jucătorilor.

România va disputa în septembrie ultimele două partide din Liga Naţiunilor: cu Finlanda şi cu Bosnia. Până acum, România are o victorie şi 3 înfrângeri în Liga Naţiunilor.

Reclamă

Mihai Stoichiţă, anunţ despre viitorul lui Edi Iordănescu la naţionala României

Edi nu trebuie să transmită dezamăgirea asta către jucători. Ăsta e talentul lui, de a remonta. Nu e nimic pierdut. E un vis de a te califica. Cred că primul meci e cel mai important, cu Finlanda, pe care trebuie să-l câștige. E normal să fie puțin tensionat, pentru că știe cât de important este acest meci. Dacă vom câștiga cu Finlanda, va fi altfel. Tot timpul vorbim, el face analize, pregătește meciurile.

Din ce am înțeles, din ce am vorbit și cu domnul președinte (n.r. – Răzvan Burleanu), Edi are sprijin total din partea noastră. Nu cred că ar fi cazul să dai un antrenor afară după niște rezultate, dacă munca pe care o face te mulțumeste.

Reclamă

Dar trebuie să ai clauze intermediare, trebuie să cântărești ceea ce face. Vom trage concluzii, cu plusuri și minusuri. Probabil că Edi va continua indiferent de rezultate, pentru că modul lui de lucru este profesionist. Mirel n-a fost susținut necondiționat?

Edi a avut anumite supărări, dar i-am zis că așa e la fotbal. Nu ne-a spus de ce e supărat. Sigur că Edi va dori să continue„, a spus Mihai Stoichiță la digisport.ro.

EXCLUSIV | Edi Iordănescu, mesaj de mobilizare generală pentru a salva fotbalul românesc

Edi Iordănescu a avut un mesaj de mobilizare generală după primele jocuri pe banca echipei naționale. Selecționerul a spus lucrurilor pe nume, într-un scurt dialog purtat cu reporterul Antena Sport. Tehnicianul primei reprezentative a explicat de ce a eșuat România în primele jocuri din Liga Națiunilor.

Reclamă 4 / 0/3

Edi Iordănescu susține că naționala a suferit din cauza pregătirii fizice. Selecționerul crede însă că lucrurile se pot redresa și are încredere în jucătorii români.

„Eu am mare încredere în jucători și în faptul că avem marjă de creștere. Nu putem duce ritm de patru meciuri în 11 zile și s-a văzut. Am pierdut lupta fizică în toate meciurile. Avem toate datele, lucrurile sunt clare. Cu Finlanda am reușit să compensăm altfel”, a dezvăluit Edi Iordănescu, într-un scurt dialog avut cu reporterul Antena Sport.

Edi Iordănescu, mesaj de mobilizare generală

Selecționerul face apel la oamenii de fotbal din România și speră ca aceștia să pună umărul la redresarea fotbalului românesc. Edi Iordănescu este pregătit să își asume răspunderea pentru ce va urma la echipa națională.

„Sunt pregătit pentru orice scenariu. Inclusiv să îmi asum singur responsabilitatea pentru ce înseamnă echipa națională, dar și pentru fotbalul românesc. Pentru a reuși trebuie să ne schimbăm gândirea și să ne respectăm mult mai mult.

Doar lucrând împreună, atât Federația, cât și cluburile, putem schimba ceva și să ajutăm la dezvoltarea fotbalului românesc. Să nu uităm că, în final, eu am jucătorii câteva zile și încerc, in acele zile, să repar tot ce e rău de ani de zile.

Echipa națională ar trebui să fie oglinda fotbalului românesc. Hai să ne uităm fiecare la ce facem. Cu toții ar trebui să contribuim și să vedem dacă facem ce trebuie. De criticat e ușor”, susține Edi Iordănescu.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti
Echipa naţională • 27 mart., 22:17
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti! L-a avut alături pe tatăl lui şi a transmis un mesaj superb: „Doi titani!”
"Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?" Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Echipa naţională • 27 mart., 19:23
„Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Motivul pentru care Edi Iordănescu l-a schimbat la pauză pe Radu Drăguşin, în Columbia - România
Echipa naţională • 27 mart., 18:05
Motivul pentru care Edi Iordănescu l-a schimbat la pauză pe Radu Drăguşin, în Columbia – România: „E presiune mare pe el!”
Edi Iordănescu, reacţie fabuloasă după Columbia - România: "Dacă erau mai multe minute, câştigam"
AntenaPLAY • 27 mart., 10:37
Edi Iordănescu, reacţie fabuloasă după Columbia – România: „Dacă erau mai multe minute, câştigam”